Луцька викладачка пережила землетрус під час відпочинку в Туреччині

0
2
Луцька викладачка пережила землетрус під час відпочинку в Туреччині
Під час відпочинку у Туреччині луцька викладачка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки пережила землетрус.

Про це Оксана Ярош написала на своїй сторінці в "Фейсбуці".

Так, за її словами землетрус магнітудою 6,7 балів трапився вночі о 1:31 годині.

"Безвіз, грецький салат і зайвий досвід. Три дні відпочинку у Туреччині, поїздка на грецький острів Кос, бо були 4 км від нього, гріх не поїхати, повернення у готель, а потім уночі, о 1:31 - землетрус 6,7 балів.

Ночівля усім готелем на вулиці на відкритому просторі на лежаках, небо, зорі, вітер, романтика. І ще три дні при потрушуванні землі.

От для чого мені тепер знати, що із 3-го поверху не треба бігти під час землетрусу на вулицю, а варто залягати знизу, вдовж ліжка чи міцного стола? Бо якщо падає стеля, бо падає вона на вищий предмет і залишається життєвий простір..." - розповіла жінка.

Однак, попри таке природнє лихо, жінка залишилась задоволена відпочинком.

"А так, усе добре...Грецький салат всюди "грецький": фета+оливки+орегано+огірки+помідори+олія. І біометричні паспорти+ безвіз=усе працює", - написала Оксана Ярош.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні