«Lutsk food fest»: топ бюджетних страв

1
-4
«Lutsk food fest»: топ бюджетних страв
Черговий фестиваль їжі у Луцьку не втрачає своєї популярності. До замку традиційно сходяться не тільки лучани,а й гості міста. Незважаючи на немаленькі ціни та платний вхід, люди вишиковуються в черги, аби придбати ту чи іншу страву.

Але що робити тим, у кого мінімальний бюджет?

Волинь24 вирішило дізнатися, чим найдешевшим можна поласувати на сьогоднішньому фестивалі. І чи вдасться вкластися у мінімальних 50 гривень.

Здорову їжу пропонують "Eat fit". Найдешевшим для прихильників правильного способу життя буде десерт панакота. Продавці переконують, що у ній немає цукру і зроблена страва тільки з натуральних продуктів.



Для любителів солодкого є й інші недорогі смаколики. Зокрема, чи не найменшими цінами тішила "точка" "Баржа".

Тут торгують італійськими солодощами волонтери, аби зібрати кошти на облаштування скверу. Отож, найменше коштуватиме печиво "Залетті" - всього 5 гривень.



Охочим скуштувати стави італійської кухні варто взяти з собою більше грошей. Бо за 15 гривень ви зможете купити всього-на-всього грісіні від кафе "Хурма". За 30 гривень можна придбати кукурудзу, а за 35 - поласувати пирогом кіш-лорен чи холодним супом гаспачо.



Любителі морепродуктів також можуть знайти для себе щось смачненьке. Зокрема, поласувати креветками можна за 25 гривень. Мідії ж обійдуться дещо дорожче. За дюжину доведеться заплатити 45 гривень.



Якщо ж вам захотілось поласувати м'ясом, то тут ціни вже вищі, і 20 гривнями тут не обійдешся. Як мінімум, 40 гривень треба викласти за шашлик з курятини, зі свинини ж він коштуватиме вже 50.



Любителям овочів пропонують овочі на грилі. За них доведеться заплатити 25 гривень. За такою ж ціною можна придбати й чіпси для перекусу.


Підготувала Аліна БЕКЕРУК.
Теги: ціни, їжа, food fest
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Охочим покуштувати італійські страви" не потрібно купувати іспанський гаспачо і французький кіш-лорен....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні