У Дніпрі з «Калашів» двох убили, чотирьох поранили

0
5
У Дніпрі з «Калашів» двох убили, чотирьох поранили
Поліція Дніпра встановлює обставини стрілянини на проспекті Гагаріна, внаслідок якої загинуло двоє осіб, ще четверо госпіталізовані з пораненнями.

Ніхто із перехожих в результаті стрілянини не постраждав. Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України в Дніпропетровській області.

"Сьогодні, 24 липня, близько 20:00 до поліції надійшла інформація, що по пр. Гагаріна, 92 в Шевченківському районі Дніпра, чути постріли та на асфальті лежить нерухоме тіло чоловіка. Прибувши на місце події поліцейські з’ясували: близько 19.50 невідомі під’їхали на автомобілі та з автоматичної зброї спричинили вогнепальні поранення п’ятьом громадянам, які знаходилися на літньому майданчику кафе. Після цього зловмисники зникли з місця скоєння злочину на автомобілі", - розповіли в Нацполіції.

Зазначається, що в результаті стрілянини на місці загинув один чоловік, п’ятеро були доставлені до лікарні. Пізніше один із них помер від отриманих травм.

На місці події працюють поліцейські та слідчо-оперативна група.

У Дніпропетровській області введено оперативний план "Сирена".

На розшук та затримання зловмисників задіяні всі підрозділи правоохоронців.

Вбивство відбулося біля лаундж-бару D.O.M. Hookah House на проспекті Гагаріна, 92.

Ймовірно, стріляли з автоматів Калашникова.

Кількість стрільців з'ясовується, на даний момент передбачається, що їх було двоє або троє, зазначає Інформатор.

"Ми бачили, як по проспекту вниз в сторону центру їде біла машина. З неї вийшов чоловік і почав стріляти, пострілів було багато, безперервно протягом хвилини, можливо, довше. Стрілець влучив у двох чоловіків, потім сів у машину і поїхав", - розповіла виданню очевидець Юлія.

Один із автоматів стрілки викинули далі по проспекту Гагаріна, недалеко від ТЦ "Нагорка".

Як пише КП в Україні, в кафе "Суліко" сиділо троє чоловіків, які нічого не замовляли. До входу в заклад під'їхали два автомобіля. Люди, які вийшли з авто, зайшли в кафе і почали словесні розборки з відпочиваючими в кафе чоловіками. Між ними зав'язалася бійка. У одної компанії з собою були травматичні пістолети, нібито незаряджені, у другої автомати Калашникова.

Стрілянина почалася в кафе, а потім продовжилася на вулиці. Перестрілка охопила досить велику територію, так як сліди крові є на іншій стороні проспекту.

Компанії, що стріляла з автоматів, вдалося втекти. Однак, за непідтвердженою інформацією, один із них поранений. Автомати Калашникова, з яких стріляли, поліція знайшла викинутим в районі вулиці Чернишевського.

Зараз поліцейські оглядають кущі і дерева у пошуках гільз.

Як пише видання strana.ua з посиланням на очевидців події, стрілець вискочив з автомобіля білого кольору, відкрив вогонь з автомата Калашникова, а потім втік на цьому ж автомобілі зі спільниками.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні