Погоня на волинському кордоні: чоловік віз до Білорусі майже 3 тонни м'яса

0
-6
Погоня на волинському кордоні: чоловік віз до Білорусі майже 3 тонни м'яса
Прикордонники затримали мікроавтобус з 2,8 тоннами м’яса неподалік кордону з Білоруссю.

Так, у неділю, після опівночі, прикордонний наряд від відділу «Доманове» Луцького загону побачили вантажний мікроавтобус «Мерседес», - повідомляє Держприкордонслужба.

Він рухався на великій швидкості рухався в бік українсько-білоруського кордону.

На вимогу правоохоронців зупинити транспортний засіб водій автомобіля не реагував та під час переслідування здійснював небезпечні маневри, створюючи для правоохоронців аварійні ситуації.

Проте в ході переслідування прикордонникам спільно з працівниками Національної поліції вдалось заблокувати та зупинити авто поблизу Ратна.

Іномарка була повністю запакована телячими тушками та вирізкою cвинини. Загальна вага м’ясопродуктів склала майже 2,8 тонн.

По цьому факту поінформовано районний відділ Національної поліції, охоронці кордону направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення. Очікується внесення відомостей до ЄРДР.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні