Активістку, яка оголила груди під час візиту Лукашенка, відпустили

1
-9
Активістку, яка оголила груди під час візиту Лукашенка, відпустили
Суд обрав запобіжний захід активістці Femen, яка оголила груди під час візиту Лукашенка, у вигляді особистого зобов'язання.

Про це повідомив адвокат дівчини Ярослав Яценко у Facebook, пише УНІАН.

За даними адвоката, їй інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство, поєднане з опором представнику влади.

Нагадаємо, 21 липня після переговорів президента України Петра Порошенка і президента Білорусі Олександра Лукашенка в Адміністрації президента України, коли міністри культури обох країн почали підписувати двосторонні документи, Анжеліна Діаш оголила груди і почала бігати перед камерами, вигукуючи гасла «Жыве Беларусь» і «Стоп диктатура!». Охоронці негайно вивели її із зали. Пізніше стало відомо, що Діаш потрапила до АП за підробленим журналістським посвідченням.

«Анжеліні обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання, зі здачею закордонного паспорта», - написав адвокат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як подивишся, то в нас всіх недо... відпускають :) От якби добряче штрафували або садили за ґрати, то може і подібних "типів" поменьшало і жили б як цивілізовані країни!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні