США готуються запровадити нові санкції проти Росії

0
-1
США готуються запровадити нові санкції проти Росії
Члени Палати представників США завершили роботу над законопроектом про запровадження додаткових санкцій проти Росії.

Документ опублікований на сайті Палати представників і голосування по ньому заплановане на вівторок, 25 липня, зауважує 24tv.ua

Згідно з процедурою голосування, для запровадження нових санкцій США проти Росії відповідний законопроект має підтримати щонайменше дві третини членів палати.

Американські ЗМІ зауважують, що голосування за такою процедурою відбувається переважно тоді, коли документ підтримують представники обох партій, і тому є впевненість в його затвердженні.

CNN повідомляє, що обидві палати Конгресу США таки досягли згоди щодо законопроекту, який стосується не тільки нових санкцій щодо Росії, а й щодо Ірану.

У разі схвалення та після підписання президентом США цей закон дозволить Конгресу перешкоджати ініціативам адміністрації щодо внесення змін до списку санкцій політику.

Документ, серед іншого, передбачає закріплення на законодавчому рівні колишніх розпоряджень адміністрації США про санкції, а також введення нових обмежень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні