Кількість обстрілів на Донбасі перевищила 1,5 тисячі за добу, - Хуг

0
4
Кількість обстрілів на Донбасі перевищила 1,5 тисячі за добу, - Хуг
Кількість обстрілів на Донбасі перевищує 1,5 тисячі за добу. Про це повідомив перший заступник голови місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг.

«Як ви знаєте, сторони знову домовилися про режим припинення вогню. І ви, знову ж таки, знаєте, що ці обіцянки не перевтілилися в реальне перемир'я, повідомляє РБК - УКРАЇНА.
Спочатку спостерігалося невелике зниження кількості порушень, проте з 15 липня кількість разів порушень режиму, які фіксувалися щодня, перевищили цифру в 1,5 тисячі, за винятком лише 18 липня», - сказав Хуг.

Так, Хуг повідомив, що 20 липня 2017 року були не постраждалі серед цивільного населення в селищі Трудове на окупованій частині Донбасу, а також в Мар'їнці та Пісках, які контролюються українським урядом.

«Завтра ми повинні поїхати до населеного пункту Пікуза, або Коминтерново, як воно називалося раніше. Цивільні скрізь говорять одне і те ж. Вони не розуміють, чому конфлікт досі триває і хочуть, щоб він завершився», - заявив Хуг.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції з початку діб 21 липня 2017 року один військовослужбовець збройних сил України отримав поранення, всього було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні