Універмаг, цехи, офіси: Майно фірм Клименка коштує півтора мільярди

1
-5
Універмаг, цехи, офіси: Майно фірм Клименка коштує півтора мільярди
На фірми, пов’язані з екс-міністром доходів та зборів Олександром Клименком, окрім квартир та земельних ділянок, було зареєстровано кілька десятків нежитлових приміщень, серед яких - магазини, офіси та цехи.

Про це УНН повідомило джерело у правоохоронних органах.

Так, у столичному офісному центрі «Гулівер» цим фірмам належать приміщення загальною площею майже 4,5 тисячі квадратних метрів. Приблизна вартість цих приміщень становить 245 млн грн.

Також у столиці у власності фірм є нежитлові приміщення по вул. Хорива (1124,8 кв. м) та В.Васильківській (619,7 кв. м). Є об’єкт незавершеного будівництва загальною площею понад 2 249 кв. м: офісно-житловий комплекс по вул. Антоновича. Орієнтована вартість цього майна становить 175 млн грн.

Великий перелік нерухомого майна зареєстрований у Донецьку. Йдеться про щонайменше сім будівель загальною площею понад 17 тисяч кв. м, цехові приміщення площею понад 18 тисяч кв. м. Також є низка офісних приміщень загальною площею понад 2,6 тис. кв. м.

У Донецьку виявлено два магазини (746 та 790 кв. м), приміщення універмагу (14502,9 кв. м, йдеться, ймовірно, про центральний універмаг міста), торговельні приміщення (182,7 кв. м) та будівля насосної станції для легкозаймистих рідин.

Слід зауважити, що більшість майна в Донецьку зареєстровані на ТОВ «Юнісон груп» і у відкритих джерелах легко можна знайти, що свого часу міськрада надавала товариству дозвіл на придбання низки земельних ділянок, зокрема й під ЦУМом по вул. Артема, 34. Вартість будівлі універмагу орієнтовно оцінюють у понад 229 млн грн.

Загалом вартість нерухомого майна (без земельних ділянок та без житлових приміщень) у Донецьку оцінюється у понад 420 млн грн.
Є нежитлова нерухомість і в Одесі загальною вартістю орієнтовно у 30 млн грн.

Нагадаємо, також на фірми екс-міністра зареєстровано більше 70 квартир (сукупною вартістю разом з машиномісцями понад 280 млн грн), землі орієнтовною вартістю у 150 млн грн та житлові будинки на них вартістю не менше 110 млн грн.

Також на одне з підприємств зареєстровано два десятки авто, марок Reno, Toyota, Mitsubishi, Scoda, Volkswagen, Mercedes та Chevrolet. Орієнтовна вартість авто понад 15 млн грн.

Загалом на фірми, пов’язані з Клименком, зареєстровано майна за приблизними оцінками на суму близько 1,5 млрд грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Пеці - більше майна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні