Суд призначив нардепу Полякову заставу у 300 тисяч гривень

0
-2
Суд призначив нардепу Полякову заставу у 300 тисяч гривень
Солом'янський районний суд Києва обрав народному депутату України Максиму Полякову (фракція «Народний фронт») запобіжний захід у вигляді застави на суму 304 тис. грн і поклав на нього низку зобов'язань.


Згідно з ухваленим на засіданні в п'ятницю рішенням, Максим Поляков зобов'язаний носити електронний засіб контролю, не відлучатися з Києва та Умані без дозволу слідчого, прокурора або суду, здати всі свої закордонні паспорти, повідомляє ZN.ua


Запобіжний захід діє до 19 серпня.
Як повідомлялося, 11 липня депутати Верховної Ради проголосували за зняття недоторканності з народних депутатів Максима Полякова («Народний фронт») і раніше виключеного з фракції БПП Борислава Розенблата, але не дали дозвіл на їх затримання і арешт.


13 липня генпрокурор Юрій Луценко вручив Розенблату і Полякову повідомлення про підозру у скоєнні злочинів.
18 липня Солом'янський райсуд Києва обрав Бориславу Розенблату запобіжний захід у вигляді застави в 7 млн гривень, а сьогодні в САП підтвердили, що він носить електронний браслет стеження.


Нагадаємо, 19 червня детективи НАБУ затримали охоронця-водія члена парламентської фракції «Блоку Петра Порошенко» Борислава Розенблата при отриманні хабара.


200 тисяч доларів, за наявними даними, призначалися самому Розенблату і члену парламентської фракції «Народний фронт» Максиму Полякову за розробку та прийняття законопроектів, спрямованих на забезпечення права на видобуток бурштину фірми з ОАЕ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні