У міськраді не знають, скільки отримали від продажу квитків на «Ніч у Луцькому замку»

1
-12
У міськраді не знають, скільки отримали від продажу квитків на «Ніч у Луцькому замку»
У Луцькій міській раді не знають, скільки грошей отримали за продаж квитків на фестиваль «Ніч у Луцькому замку-2017».

Про це повідомили у відповіді на інформаційний запит видання «Волинь24».

«Оскiльки у повноваженні Луцької мicькoї ради в процесi органiзацiї та проведення фестивалю не входили фiнансовi питання, вiдповiдно iнформацiя про кiлькiсть проданих квиткiв та коштiв, отриманих вiд їх реалiзацiї, а також про кiлькiсть та адресатiв безкоштовних запрошень в мiськiй радi вiдсутня», – йдеться у документі за підписом в.о. міського голови Григорія Пустовіта.

До речі, Григорій Пустовіт очолював оргкомітет з організації фестивалю.


Також у міськраді повідомили, що на проведення «Ночі…» не виділялися кошти із бюджету. Відтак уся інформація стосовно грошей – у фінансового організатора заходу.

Нагадаємо, на прес-конференції з приводу фестивалю голова обласної ради Ігор Палиця повідомив, що «Ніч у Луцькому замку» буде проводитись коштом його благодійного фонду.

Крім того, повідомлялося, що усі виручені кошти від продажу квитків будуть витрачені на потреби Луцької міської дитячої поліклініки. Квиток коштував 300 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А казали, що благодійний буде - як-же :))) Ніколи ще з благодійними заходами не було такої затримки з інформацією, хоча хто організовував, чого дивуватись? :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні