Один з «беркутівців» визнав, що розстрілював Майдан

0
14
Один з «беркутівців» визнав, що розстрілював Майдан
У середу, 19 липня, адвокат Віталій Титич зазначив, що, згідно з аналізом допитів, підсудні своїми питаннями самі створюють доказову базу обвинувачення, яке їм висувається.

За його словами, інтерес до провадження щодо масового розстрілу, терористичного акту вже дуже стихає, а це і є основним завданням змістити акценти сьогодні, передає УНІАН, посилаючись на 5 канал.

"Але з невідомих причин почали підсудні реалізовувати своє бачення ходу процесу, ставити питання й ось дійсно один із підсудних, громадянин Амброськін, низкою своїх запитань, на мою суб'єктивну думку, створив доказову базу для того обвинувачення, яке йому висувається. Він визнав основне фактично. Це - непрямий доказ очевидно, так званий доказ поведінки. Особа почала розпитувати потерпілого, який був поранений, ставлячи йому питання, демонструючи те, що він був на цьому місця і брав участь у здійсненні цього злочину, вказуючи на певні рішення, які приймалися злочинцями та певними виконавцями розстрілу", - зазначив Титич.

Він також додав, що, зокрема, Амброськін розпитував у потерпілого, чи він помітив зв'язок між активізацією розстрілів та рухом протестувальників.

"Він хотів схилити до думки або отримати відповідь, що їх розстрілював, коли вони рухалися на барикади, зайняті "Беркутом", а коли вони стояли, то їх не розстрілювали", - додав адвокат.



Як повідомляв УНІАН 23 червня, екс-беркутівці, яких підозрюють у розстрілі 48 учасників Євромайдану у лютому 2014 року, оголосили безстрокове голодування у СІЗО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні