--> «Держава вам і так багато дає»: водій маршрутки «Луцьк - Світязь» вкотре відмовив везти бійця АТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Держава вам і так багато дає»: водій маршрутки «Луцьк - Світязь» вкотре відмовив везти бійця АТО

8
-8
«Держава вам і так багато дає»: водій маршрутки «Луцьк - Світязь» вкотре відмовив везти бійця АТО
Водій маршрутного таксі "Луцьк-Світязь" вдруге відмовив учасникові АТО у перевезенні.

Про це повідомляє Район.Шацьк.

Нагадаємо, 10 липня, на автостанції у Любомлі водій автобуса "Світязь-Луцьк" відмовився перевезти учасника бойових дій. Попри вмовляння касира, "достукатися" до водія не вдалося.

Схоже, водій цієї маршрутки вже не вперше самовільно "обирає" пасажирів. Зокрема, 7 лютого маршрутне таксі з такими ж номерами відмовило у перевезенні учаснику АТО з села Вілиця Вячеславу Борсуку, - пише Район.Шацьк.

Коли В’ячеслав показав водієві посвідчення учасника бойових дій, останній сказав з питань безкоштовного проїзду звертатися в касу автостанції, наголосивши при цьому, що вільних місць немає.

Попри невдоволення водія, боєць таки сів у маршрутку, оскільки вільні місця були.

В Шацьку до автостанції вийшли місцеві атовці-ветерани, аби зафіксувати порушення прав учасників АТО на пільговий проїзд. Активісти записали номер маршрутки, дізналися ім’я та прізвище перевізника, а також викликали поліцію.

Воякам вдалося порозмовляти з водієм, який не лише не визнав своєї вини, а й дорікнув В’ячеславу: «Держава вам і так забагато дає, а нам ніхто не виплачує компенсації».

В'ячеслав Борсук обурюється, мовляв, коли він проходив реабілітацію у Львові, то з Шацька мусив повністю проплачувати проїзд. Проте у зворотньому напрямку, додому, завжди їхав безкоштовно. Показував посвідчення учасника бойових дій, після чого отримував квиток, проте грошей за нього не брали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я знаю цього водія. Табуретці щось можна пояснити? Ні, звичайно. Так і цьому водію.
Відповісти
Хлопці - Ви війну пройшли, хіба вас вчити треба? Наваляти один-другий раз маршрутчикам і буде все в порядку. А компенсацію - має платити держава, по факту надання послуг, не перевозили пасажирів - немає компенсації. Як водій може стверджувати що не платять, якщо не надав послуг?
Відповісти
Та це бидло жирне бухає а рано сідає за кермо і везе пасажирів.
Відповісти
А як на мене не однозначна ситуація. Зараз у всіх поголовно є посвідчення учасника АТО, незалежно бачили вони війну чи просто перебували у зоні ато. Не забувайте що всі вони люди і серед них є і хами і неврівноважені і взагалі треба провести перевірку хто таки був на війні а хто просто посвідчення має.
Відповісти
ДОБРЕ ВІДДУБАСИТИ , то може дійде до цього бурмила .
Відповісти
Їхала з цим водієм. На машині вишиванка, на пузі Шевченко, на склі герб. Дідуся підвіз дешевше на 2 грн. І всю дорогу "палюбі мєня п'яную". Когнітивний дисонанс. Патріот про людське око, а сам гнида?
Відповісти
Скоро призив, відправити його туди. хай на власні очі побаче.

Або завантажити допомогою і відправити водієм - супроводу, можливо і ставлення поміняє.
Відповісти
Відібрати ліцензію!!!!Нехай дрова возить!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні