«Я просив забрати фото Соломатіна», - чоловік пояснив, чого «наїхав» на збирачів підписів у Луцьку

8
-2
«Я просив забрати фото Соломатіна»,  - чоловік пояснив, чого «наїхав» на збирачів підписів у Луцьку
Чоловік, який по конфліктував зі збирачами підписів біля Північного ринку у Луцьку стверджує, що їм не погрожував, а всього лиш розпитував про депутата Аркадія Соломатіна і просив забрати його фотографію.

Свій коментар від дав «Волинським новинам», які назвали його «волинським військовим, добровольцем Георгієм Островим, який одним із перших став на захист територіальної цілісності України».

Нагадаємо: у Луцьку збирають підписи за відкликання депутатів

Нагадаємо також, у суботу, 15 липня до ініціативної групи збирачів підписів за відкликання депутатів підійшов чоловік, як представився "Молдаваном" з "Правого сектора", та в ультимативній формі заявив, що учасники збору повинні зібрати намет та "забиратися звідси".
"Чоловік кинув ще кілька погроз в бік учасників збору та заявив, що через 40 хвилин повернеться і силоміць розбере намет та "зробить ж*пу", - цитує чоловіка видання ВолиньPost.

"Волинські новини" цитують самого Острова: «Мені стало відомо, що поблизу Північного ринку стоїть палатка з фотографіями депутатів, яких хочуть відкликати з міської ради, серед яких і Аркадій Соломатін, який свого часу одним із перших став на захист територіальної цілісності України. Коли я підійшов до палатки, то першим моїм питанням було, що ж ви знаєте про Аркадія Соломатіна, на що я почув ствердну відповідь, що він зрадник. Я не зміг погодитись з такою образою бойового побратима і почав цим дітям розповідати, що Аркадій Соломатін в 2014 році, коли розпочалася війна на сході України без вагань вирушив у зону бойових дій. То хто має право називати його зрадником, кого він зрадив?».

Георгій Остров запевнив, що він, а також всі воїни-добровольці вимагатимуть вибачень від ініціативної групи, «адже ніхто не має права називати добровольців зрадниками», - пише видання.

Також Осторов повідомив, що нікому не погрожував, але попросив, аби «забрали звідти фотографію Соломатіна, щоб уникнути конфлікту і не було масової мобілізації добровольців».

Зі ЗМІ про Георгія Острова відомо, до прикладу, те, що він разом з громадським формуванням "Варта порядку" затримував педофіла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто ти такий щоб вимагати забрати портрет. Для великої кількості лучан Саломатін є зрадником. І ніякий його т.з. побратим таким людям не указ. Хоч з правого сектора, хоч з лівого. До стали уже всі ці активісти і псевдопатріоти. А зрадників дійсно потрібно відкликати.
Відповісти
А де воював герой Саламатін?
Відповісти
Там само де і Молдаван. Тиждень пробув десь на третій лінії оборони. Зробив кілька фото з автоматом, а тепер трясе нагородами, ніби вівчарка на виставці. Чому вони зараз не на фронті???
Відповісти
Ага, Соломатін декілька разів в 2014 році урочисто відбував на фронт з Театрального майдану. І щоразу в білих кросовках.
Відповісти
Волинські новини це брехлива і зрадницька купка мудаків, яких навіть не можна назвати журналістами, разом з аверсом, для обслуговування Укропу і Палиці з його бандою. Не розумію, якими ницими і не поважаючими людьми треба бути щоб таке писати і робити.
Відповісти
отаке брехливе гидоття ( я/не я, я/але від імені невідомокого і ти.ди.) спаклюжило позитивний імідж правосеків, бо на один батаьйон на передку приходилось по 12 батальйонів тилових щурів котрі старанно набивали кишені спекулюючи патріотизмом
Відповісти
Звісно, що Остров із журналістами чемно розмовляв, а от наодинці з активістами не добирав слів. І не соромно йому брехати? Насправді Саламатін ніякий не учасник АТО.
Відповісти
шановні.а хто ви що пишете про Соломатіна ?ВИ особисто з ним знайомі? ми жителі вул.Селищна вдячні -нашому -дійсно нашому депутату району за сприяння вирішень проблем які тягнулись роками. а писакам раджу поцікавитись у жителів району.... а А.Соломатіну терпіння.мудрості.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні