«Я вам ж*пу зроблю» - у Луцьку погрожували збирачам підписів за відкликання депутатів

15
4
«Я вам ж*пу зроблю» - у Луцьку погрожували збирачам підписів за відкликання депутатів
У Луцьку чоловік, який назвався Георгієм Островим (на фото ВолиньPost), погрожував людям, які збирають підписи за відкликання п'ятьох депутатів міськради - Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Булу, Костянутина Петрочука та Аркадія Соломатіна.

Інцидент стався 15 липня біля "Північного" ринку, що на куті проспекті Соборності та вулиці Гордіюк, - повідомляє інформаційне агентсво "ВолиньPost".

Нагадаємо, у Луцьку створили ініціативну групу, учасники якої працюють над відкликанням п'ятірки міських обранців. Їх можуть позбавити мандатів уже за два місяці.

У чотирьох локаціях по місту стоять намети, де й здійснюється збір підписів.

"До одного з них, що в 40-му мікрорайоні підійшов Остров, представився "Молдаваном" з "Правого сектора", та в ультимативній формі заявив, що учасники збору повинні зібрати намет та "забиратися звідси". Як розповіли учасники збору підписів Інформаційному агентству ВолиньPost, чоловік заявив ніби представляє депутата Аркадія Соломатіна та назвався атовцем. Коли у нього запитали, де воював, згадав ДУК.

Чоловік кинув ще кілька погроз в бік учасників збору та заявив, що через 40 хвилин повернеться і силоміць розбере намет та "зробить ж*пу", - цитує чоловіка видання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і цей шкет був в громадській раді при прокуратурі. ганьба.
Відповісти
Сьогодні в суботу, 15 липня, в Печерському райсуді Києва мають обрати запобіжний захід депутату він "Опозиційного блоку" Михайлу Добкіну. На судове засідання, окрім його колег по фракції Вадима Новинського та Нестора Шуфрича, також завітав молодший брат – Дмитро Добкін. Як помітив кореспондент , Добкін-молодший почувається не дуже добре. Під час засідання він поводився дивно. НАРКОМАНАМ ПЛАТЕ УКРАЪНСЬКИЙ НАРОД ЗАРПЛАТИ Ы ТЫ НАРКОМАНИ ЗАКОНИ ПРИЙМАЮТЬ !!! ХТО НАМИ КЕРУє - НАРКОМАНИ, БАНДИТИ, КОРУПЦІРНЕРИ ЗЛОДІЇ !!!! ЖАХ НАРОДЕ ПРОСНИСЬ !!! Простий чиновник проходить два місяці спецперевірку, а тут треба групу незалежних медиків щоб тих наркоманів, пяниць і психів- горе- народних депутатів перевірили чи в дурку чи у верховну зраду !
Відповісти
Навчись писати,тролю москальський
Відповісти
Тварюки укропівські, бандюки, всіх треба пересаджати. Знімайте на відео. Купіть міні камери за 400 гривень.
Відповісти
в Мене є одне питання! А чому ви думаєте що то УКРОПовець??
Чи аби просто ляпнути і згадати. бо всі біди від них???
Відповісти
А слабо сепарам так сказати, щоб за 40хв забиралися?
Відповісти
а він на гроші волонтерів може бути тльки героэм.... Де машинка молдован?
Відповісти
Та той Остров-така чортяка: де посій там вродиця! Я навіть не можу слів для нього добрати: ніхто і звуть ніяк, ні кола ні двора, ні сімї ні роботи постійної...
Відповісти
Ті континіумівські палатки поспалювати треба!! Сидять там нероби від БПП!!!
Відповісти
Соромно і гидко за наших людей, в Луцьку зокрема і в Україні в цілому. Чому всі жителі однієї країни, одного містааа, я зараз про наше рідне місто Луцьк, собачаться постійно?? Я такого не бачив в жодній з 7 країн в яких довелось побувати, там всі завжди один за одного, за єднання навколо будь якої проблеми чи біди, а в нас завжди треба змішати всіх з фекаліями, типу хтось щось зробив для міста чи для країни - то самим першим ділом треба йогр обісрати, мол не так чи не те зробив і то це втізаря роблять, срачі в фб на диванах, а щоб зробити щось самому, то нахєр нада, краще срати на своїх співвітчизників скрізь і всюди. Задовбали довбані хохли, або ставайте справжніми українцями, або вйо..йте до своїх колєг кацапів. Будьте людьми брати мої українські рідні і не ведіться те що вам впарюють, думайте самі, це зробить нас сильними і заможними!
Відповісти
Тобто за кого Вам соромно? За укроп, чи взагалі?:)))
Відповісти
То що хотів сказати відносно конкретної ситуації ??
Відповісти
Що хотів сказати по темі ???
Відповісти
з усіма призвіщами в списку згоден)))) не згоден лише в одному ЧОМУ ТАК МАЛО???? невже табуни перебіжчиків котрі постійно бігають від одного повного корита до іншого набагато кращі????
Відповісти
господа Ви слідкуйте за своими депутатами а депутата з району ДПЗ залиште Олег Ткачук стільки зробив для району так що закрийте пельку за винагороду падло підписи збираешь подивимось за скільки тоді сядешь
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні