На Київщині депутат побив підлітка за пост в Фейсбуці

7
-3
На Київщині депутат побив підлітка за пост в Фейсбуці
У Київській області депутат Києво-Святошинської райради Олександр Паламарчук погрожував насильством 16-річному школяреві з села Гатне Сергію Чагарову. Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на портал Громада Київщини.

Під час чергового засідання сесії Гатненскої сільської ради депутат обурився повідомленнями підлітка в Facebook. Паламарчук підійшов до неповнолітнього, схопив його за шию і почав вимагати, щоб Чагаров припинив згадувати його дружину, громадянку Росії.

"Я тобі зуби виб'ю, і буде тобі свобода слова", - заявив Паламарчук.

Як повідомляє видання, брат Паламарчука вдарив школяра по обличчю, через що почалася бійка, яка призвела до припинення сесії.

Чагаров заявив порталу, що викликав патрульних, але ті не прийняли заяви.

"Якщо у хлопця є батьки, нехай звертаються до нас із заявою. Тоді ми будемо реагувати. А там залежить від кваліфікації: буде це адміністративна відповідальність, чи кримінальне провадження", - пояснив ситуацію прес-секретар Нацполіціі Київської області Микола Жукович.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно наказав прищавого троля.А тре ще було зуби вибити
Відповісти
Ми з усіма так робимо
Відповісти
Є така журналістська етика хто забув.
Відповісти
Депутат андон... він борзий бо за ним 3 качка стоїть... був би сам, то того язика в дупу би запхали!!!!
Відповісти
Ще дуже адекватно себе повів депутат! Хлопчина ще напевно школу не закінчив, а поливає брудом рідних депутата, не знаючи за що! Куди батьки дивляться?
Відповісти
Депутат правий, підтримую
Відповісти
Депутат публічна особа і не дивлячись на недоторканість кожен має право висловити свою думку стосовно його діяльності...Якщо його цабе таке "щепетільне" то нехай складає депутатські повноваженн і ніхто його і не згадає..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні