Сім'ю волинського аграрія катували

2
0
Сім'ю волинського аграрія катували
Стали відомі подробиці жахливого пограбування родини волинського бізнесмена Василя Тарарая.

Нагадаємо, в ніч на 11 липня грабіжники увірвалися до будинку власника ПОСП імені Івана Франка Василя Тарарая у селі Губин Горохівського району. Звідти винесли гроші та ювелірні вироби.

Згодом стало відомо, що господаря на час пограбування не було в дома. А його рідні зазнали тяжких тілесних ушкоджень. Дружина та син втрапили до лікарні у тяжкому стані.

Нині дружина Василя Тарарая - у реанімації Волинської обласної лікарні. Як стало відомо "Волинь24" з власних джерел, жінку і сина (Олега Тарарая) жорстоко катували.

Їх пекли праскою, різали та били. Не чіпали розбійники нібито лише вагітну невістку, яка на той час теж була вдома. Найбільше шкоди спричинили Олегу Тарараю.

Нагадаємо, за фактом розбою поліція відкрила кримінальне провадження.

Правопорушникам "світить" від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Працівникам своїм жаль зарплату нормальну дати щомісяця! То грузиняки грабанули конкретно . Українцям пахарям не шкодуй бо чорносракі розбій і грабіж роблятчть 35 ків країні
Відповісти
Це син і є головою спілки, а батько живе в Луцьку.Людей гнобить, зарплати не платить, а платить,то копійки.Це загребуща родина.напевно шукати потрібно кому він зробив зло, а зло він і його тато робили і роблять усім.Чогось таких не жаль. Хай тепер задумається чи на цьому світі потрібні ці мільйони,які він заробив людськими мозлями, але не сам.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні