Директор музею в Рокинях звернувся в поліцію через шантаж

0
-1
Директор музею в Рокинях звернувся в поліцію через шантаж
Директор Рокинівського музею-скансену Олександр Середюк написав заяву в поліцію. Він звинувачує керівника волинського облосередку партії УКРОП, депутата обласної ради В'ячеслава Рубльова в рейдерстві.

Про це повідомило видання "ВолиньPost".

Уже тривалий час музей у Рокинях, який належить до установ обласної комунальної власності, не отримує фінансування. Директор Олександр Середюк переконаний, що заклад доводять до банкрутства.

У ході недавнього візиту на територію музею депутатів облради прозвучали звинувачення керівника у фінансових махінаціях. Олександр Середюк відкидає ці закиди. Вважає, що депутатсьва комісія була налаштована знайти недоліки.

"Дирекції музею набрид цей шантаж, надумані звинувачення, поширення неправдивої інформації з боку службових осіб таких, як заступник голови обласної ради з гуманітарних питань Романа Карп’юка, Сергія Дмитрука та інших. Я уже звернувся із заявою в Головне управління поліції у Волинській області на предмет перевірки дії статті 219 ККУ (Доведення до банкрутства), а також до Начальника КРУ у Волинській області з метою перевірки фінансово-господарської діяльності музею-скансену", - каже Олександр Середюк.

Крім того, він повідомив, що винним у цій ситуації вбачає лідера волинського "УКРОПу", депутата обласної ради В'ячеслава Рубльова.

Наприкінці червня Олександр Середюк звернувся із заявою до головного управління поліції у Волинській області. 10 липня відбувся перший допит керівника музею у цій справі, він сподівається, що поліція оперативно її розслідує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні