Дорогу для «Бандерштату» збудували завдяки Гнідавському цукровому заводу

0
5
Дорогу для «Бандерштату» збудували завдяки Гнідавському цукровому заводу
Гнідавський цукровий завод надав вапняковий щебінь для спорудження дороги до території, де відбуватиметься «Бандерштат».

Фестиваль патріотичного духу «Бандерштат», який уже став візитною карткою Волині, цьогоріч проводять на березі Стиру з боку с. Ровнці. Відтак, виникли проблеми з інфраструктурою.

«Фури, які будуть приїжджати на фестиваль, розбили б дорогу за день. А якщо дощ – перетворили б це все на місиво. Дуже нас виручив Гнідавський цукровий завод і надав 600 тон вапняку, яким вимостили дорогу», – розповів член оргкомітету Олександр Гуч.

За його словами, зустрічався з керівництвом заводу в інших справах. Проте за порадою Боратинського сільського голови, вирішив розпитати і про можливість допомогти в спорудженні дороги.

«Зустрічався із власником заводу Євгеном Макарою, директором Ростиславом Новосадом. Побічним продуктом у виробництві цукру є вапняковий щебінь, який продають. Спершу представники заводу пояснили, що немає вільного вапняка, бо вже є домовленості про його реалізацію. Але слово за слово, розговорилися. Розповіли про «Бандерштат», що головна ідея цього фестивалю – патріотичне виховання молоді. Колега згадала мою історію із Майдану (Олександр Гуч був поранений під час обстрілів, – Ред.), і рішення про допомогу змінилося. Пан Євген розповів, що вони допомагали Майдану і якщо мова йде про патріотичні питання – обов’язково знайдуть можливість допомогти», – розповів представник оргкомітету фестивалю.

Для спорудження дороги Гнідавський цукровий завод надав 600 тон вапняку. До слова, середня ціна за тону такого продукту – 100 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні