Нас дістало: у Луцьку проведуть громадські слухання щодо смороду в місті

4
-2
Нас дістало: у Луцьку проведуть громадські слухання щодо смороду в місті
У Луцьку активісти зібрали близько 4 тисяч підписів, щоб провести громадські слухання щодо проблеми смороду в місті.

Звернення та підписи занесли у понеділок, 10 липня, Андрій Д'яченко з «Національного Корпусу» та мешканець Вересневого Дмитро Климук, - повідомляє ВолиньPost.

«Ініціативна група з місцевих жителів, а також небайдужих громадян, зібрала необхідну кількість підписів від громадськості. А це - 3 823 підписи. Зараз ми їх несемо в ЦНАП, щоб зареєструвати, і плануємо громадські слухання на 19 липня. Відбудуться вони на Вересневому, в будинку культури. Збирали підписи десь приблизно два тижні», - розповів Д'яченко.

Також він додав, що жителі Вересневого часто збирались, аби обговорити проблему смороду у Луцьку, проте такі зібрання не мали юридичного впливу.

«Раніше люди збирались, щоб обговорити цю проблему десь в дворах, на районах. Депутати приходили, щось їм розказували. А громадські слухання вже юридично прописані по статуту міста, щоб давити на владу. Знаючи, що за два тижні зібрано майже чотири тисячі підписів, стає ясно, що ця проблема хвилює величезну кількість людей міста. Ми вже не побоїмось сказати, що ми говоримо від імені громади. Якщо цей механізм не дасть дієвого результату, будемо шукати інші», - зазначив Д'яченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дістало тиих рахітів, вже зібрались)) цікаво і до чого домовляться, чи так піарнутись тіпа шото посони зайняті і щось стараються і на тому все!
Відповісти
4000 активістів черпнули б по відру з відстійників - і джерело смороду зникло б.
Відповісти
І звільнили місце для наступного "смороду"
Відповісти
поговорим про це у вересні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні