--> На власницю «Луцьккондитера» можуть завести кримінал | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На власницю «Луцьккондитера» можуть завести кримінал

10
11
На власницю «Луцьккондитера» можуть завести кримінал
Редактор інтернет-видання «Волинь24» Юрій Ричук заявляє, що власниця компанії «Луцьккондитер» Тетяна Польська погрожує йому. Відповідну заяву про злочин Ричук подав у поліцію 5 липня.

У заяві, зокрема, йдеться:

"На сайті інтернет-видання «Волинь24» були опубліковані два матеріали:

2 червня – «Гіркий присмак солодкої історії». 14 червня – «Обережно: на «Луцьккондитері» орудують шахраї».

У публікації йшлося про історію підприємства «Луцьккондитер», починаючи з 2006 року, коли ВАТ «ВКФ «Луцьккондитер» придбала інвестиційна компанія «ПолАрт-Капітал», єдиним засновником якої виступає підприємець Тетяна Польська.

23 червня до Юрія Ричука зателефонувала людина, яка представилася Тетяною Польською. Вона поставила вимогу «зняти матеріали з сайту».

Редактор інформує:

"Я пояснив: зняття публікації суперечить правилам роботи нашого інтернет-видання, журналістським стандартам і здоровому глузду. Тому я запропонував опублікувати на сайті її точку зору (яку пообіцяв подати без правок і скорочень), спростування чи звертатися до суду.

Після розмови, того ж дня я отримав sms-повідомлення з того ж номера. У повідомленнях, зокрема, йшлося: «Требую убрать гавно в мой адрес с сайта. Требую» А також «А то я тебя с твоїм пащенко і его женой так отрекламирую что мать родная не узнает».

Юрій Ричук вважає, що такі вислови є кримінально карними діями, передбаченими ст. 345-1 Кримінального Кодексу України (погроза або насильство щодо журналіста).

«Саме як погрозу життю і здоров’ю можна тлумачити фразу «так отрекламирую, что родная мать не узнает» - стверджує редактор.

«Прошу зареєструвати це повідомлення в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події та повідомити мене про прийняття та реєстрацію цієї заяви» - звертається редактор інтернет-видання «Волинь24» до поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
стрєляю в упор. Хай та п***а закриє рота бля. Той "кондитер" вже давно нашумів в луцьку, хай тут не вийо. Ричук маладєц, не пальцем роблений!
Відповісти
ШАХРАЙКА!!!!
Відповісти
От і стерво... Молодці, що не боїтеся і публікуєте як є. Хай тією мадам Польською займеться прокуратура.
Відповісти
От коза крашена!
Відповісти
Безграмотних ідіотів не бракує, на жаль. Вона хоч 9 класів закінчила?
Відповісти
Видно "почерк" Польської ... Нічого в неї не змінилося,на одні гадості і погрози здатна! Коли їй хвоста того вкрутять?!
Відповісти
А де тут погроза?Те що Ричук пише гадості на людей щоб спровокувати скандал знають всі:)Це його фішка.І колись йому за ці фішки прийдеться відповідати.Луцьккондитер працює і дає робочі місця людям.А що робить Ричук?Пише усілякі гадості на людей і від цього кайфує.Піариться на гадостях.Перетворює Пащенка інтернет-ресурс на жовту пресу:)Чого ж ти Юрко не побіг в поліцію якщо маєш відомості про злочиниПольської?А між цим є стаття кримінального кодексу про утаювання інформації про злочини.
Відповісти
Ярик, ти уважно почитай статтю, як раз побіг + виклав це у нет, людина все зробила коректно, на відміну від Особи Польської, тому що людиною її важко назвати.
Відповісти
Юра, я знаю цю мерзоту. Вона вважає, що живе в правовому Гондурасі. Жінка-шакал, рідкісна скотина. Коняга. Там культурою і жінкою й не пахне. Нехай їде в Рашу і там погрожує. Менше смороду буде в Луцьку.
Відповісти
Ось і ресторан Пащенка згорів. Польська таки геть з глузду з'їхала!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні