Як за рисами обличчя з’ясувати, чи чоловік може зраджувати

0
-6
Як за рисами обличчя з’ясувати, чи чоловік може зраджувати
Такого висновку дійшли австралійські вчені. У ході опитування вчені фотографували чоловіка й запитували, чи зраджував він партнерці. Все відбувалося за умов анонімності, тому відповіді були відвертими, - пише Експрес.

А потім фотографії показували стороннім людям, щоб вони розпізнали потенційного зрадника.

І у більшості випадків люди вгадували.

У результаті було створено "портрет" потенційного зрадника - до обману схильні чоловіки, які мають широку щелепу, "квадратне" підборіддя, виразне чоло.

"Описана зовнішність притаманна чоловікам із високим рівнем тестостерону, - пояснює Андрій Ситенко, лікар-андролог Українського інституту сексології та андрології. - Саме цей гормон відповідає за силу чоловіка, що виявляється у міцній статурі, високому зрості, широких плечах, сильних м'язах, крупних рисах обличчя тощо. Зазвичай високий рівень тестостерону визначає так званих альфа-самців - вони впевнені в собі, сильні, мають високе лібідо й нерідко велику кількість сексуальних стосунків".

Тож партнерки таких чоловіків мають бути готовими до того, що у них можуть бути конкурентки. Проте, з іншого боку, чоловіків-мачо жінки обирають для коротких стосунків. А якщо жінка шукає довготривалих стосунків та орієнтована на створення сім'ї, вона обирає партнера з менш привабливою зовнішністю, проте надійнішого та стабільнішого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні