Скло, метал, пластик: на Шаччині сортуватимуть сміття

1
-3
Скло, метал, пластик: на Шаччині сортуватимуть сміття
У Шацьку запровадили роздільний збір сміття.

Про це повідомляє Район.Шацьк.

На початку цього тижня працівники КП «Будинкоуправління» встановили на вулицях Шацька, в селах Гаївка та Мельники металеві ємності для роздільного збору сміття.

Як повідомив начальник КП «Будинкоуправління» Іван Коваль, роздільний збір сміття спільно запровадили комунальники, Шацька селищна рада та фірма «Укрпостач». Саме працівники фірми зголосилися працювати на території Шацької селищної ради.

Поки що на вулицях населених пунктів встановлено 20 контейнерів для роздільного збору сміття, згодом встановлять ще стільки ж, декілька з них поставлять ще в селі Світязь. Сортуватимуть сміття у два відділи: скло та метал, а в другий - папір та пластик.

«Запровадивши роздільний збір сміття, у нас значно менше відходів буде вивозитись на полігон, який і так вже вичерпує свій ресурс. Після збору пластик та папір будуть сортуватися та пресуватися у нас в комунгоспі, скло і метал – вивозитимуть. Поки що фірмі працювати на території Шацька допомагаємо ми, надаємо техніку. Сподіваюся, що справа піде і жителі населених пунктів свідомо поставляться до такої ініціативи,» - зазначив Іван Коваль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер! Давно пора! Бачила, що уже кілька невеликих міст України завдКи сміттю значно підвищили свій бюджет , ну і екологію звичайно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні