«Вразила кількість сексуальних сцен», – письменник Андрій Любка про «Століття Якова»

4
0
«Вразила кількість сексуальних сцен», – письменник Андрій Любка про «Століття Якова»
Письменник Андрій Любка поділився враженнями від прочитання роману волинянина Володимира Лиса «Століття Якова».

Про це Андрій Любка написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Непоганий роман. Хоча трохи муляла архаїчна мова в оповіді автора (в прямій мові персонажів – вона дуже на місці й смачна). Вразила кількість сексуальних сцен у творі. Там вони через сторінку. Описані жахливо, це навіть не секс, а якісь злягання. До речі, була якась феміністична критика роману? Чи вдалося віднайти бодай одну героїню, яка б не була «слаба на передок» (вислів Лиса)?» – зазначив письменник.

Андрій Любка додав, що лібідо головного героя роману «Століття Якова» можна тільки позаздрити.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Зі «Століття Якова» вийшов би класний порно-фільм, – черкаський журналіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Роман Століття Якова - життєва історія. Історія простого чоловіка, селянина. На селі з сексом все просто - ніч, поле, сіно, лісок. Люди жили в одній кімнаті і народжували по десять дітей. То ці діти як з'являлись? Просте життя та важка фізична праця спокукає і до простого сексу. А Лис написав так як воно є ( чи було?). Роман дуже хороший. Читайте і думайте, що довелось пережити людям і як зробити свою державу,щоб не довелось і нам так страждати.
Відповісти
Черкаський журналіст очевидно євнух? Його вразили "архаїчна мова" і "кількість сексуальних сцен". Мова того часу. Тоді не було термінів "тіпа", "тьолка", "трахатись" і т.п. А сексуальні сцени? Роман. Як без них? Це вершина кохання людей. Про "лібідо" писав збоченець Фройд. А які "романи" пише черкаський бумагомаратєль? Без лібідо?
Відповісти
Загалом роман то не про секс, а про долю людську. Але хто, що шукає. Читала роман на одному подиху. А от секс у чомусь і не помітила, принаймні не пам'ятаю.
Відповісти
До речі, була якась феміністична критика роману? - таке може запитати лише хвора на голову людина.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні