На мера Володимира-Волинського депутати «накатали» заяву в поліцію

0
6
На мера Володимира-Волинського депутати «накатали» заяву в поліцію
На мера Володимира-Волинського Петра Саганюка депутати міськради написали заяву про злочин.

Зокрема, чоловік вніс не всі проекти рішень у порядок денний сесії, вважає депутат облради Костянтин Зінкевич.

"26 квітня відбулась чергова сесія міської ради 7 скликання. І на пленарному засіданні усі присутні мали змогу побачити майстер-клас по грі "міченими картами" від Петра Саганюка, який працює у нас міським головою", - пише депутат облради, житель Володимира-Волинського Костянтин Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зокрема, на сайті міськради і в проекті рішення, що був у депутатів, було три пункти.

У міського голови в руках був, завізований 4-ма підписами, проект рішення із 2-ма пунктами. Один важливий пункт був відсутній. Зокрема, щодо звіту голови бюджетної комісії міської ради. І на голосуванні саме цього проекту наполягав міський голова в сесійній залі.

Відразу ж на сесії кілька депутатів міської та обласної ради звернулися до присутнього офіцера поліції, щоб зафіксував факт злочину. Реакції правоохоронців не було.

"Тож, ми два дні тому подали заяву про злочин до місцевої поліції.
Вбачаємо у діях чиновниці Ірини Ліщук, секретаря ради (хоч він називає себе якось по-інакшому) Олега Свідерського, міського голови Петра Саганюка ознаки щонайменше одного із злочинів, що кваліфікуються по статтям КК ("Самоуправство", "Підроблення документів", "Службове підроблення", "Службова недбалість", - пише Зінкевич.

За його словами, у поліції надали відповідь, яка означає, що людей "запускають по великому колу" замість того, щоб порушити кримінальну справу.

"Я розумію, що цю "группіровочку" будуть прикривати-захищати і нардеп Гузь, і регіонали, які лишились при посадах, і вся владна мразь... Але нічо, вода камінь точить. Просто скоріше точиться камінь, коли люди "включають" мізки", - зазначає Костянтин Зінкевич.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні