Співробітникам російського ФСБ за проникнення в Україну дали усього 15 діб

3
3
Співробітникам російського ФСБ за проникнення в Україну дали усього 15 діб
У Єдиному державному реєстрі судових рішень України з'явилися записи про постанови суду стосовно затриманих 30 червня співробітниках ФСБ Росії (справи № 657/1368/17, № 657/1369/17).

Рішенням суду і першого, і другого представнику спецслужб країни-агресора (П.І.Б. в рішеннях суду не розкриваються) присуджено 15 діб і стягнення судового збору в розмірі 320 грн, - повідомляє informnapalm.

При цьому в протоколі вказується, що всі вилучені речі будуть затриманим повернуті. Ймовірно, до особистих речей відноситься і човен, на якій диверсанти проникли на материкову частину України з окупованої території українського Криму.

Постанови Каланчацького райсуду Херсонської області виглядають недбало і містять масу неточностей. Можливо, суд навмисно вніс їх, намагаючись пом'якшити вирок.

Наприклад, в протоколі ви не знайдете свідчень про те, що співробітники ФСБ «відпрацьовували роль порушників в ході навчань в Криму». Є лише фраза: «переплутали орієнтири і опинилися в Україні».

Також неточно вказано час затримання. У постанові говориться, що співробітників ФСБ затримали о 11:00 30 червня 2017 року на узбережжі Малої коси, в 6 кілометрах від населеного пункту Олександрівка, і на материкову частину України вони потрапили на човні по Перекопській затоці. Однак раніше повідомлялося, що вони були затримані о 02:30.

Теги: фсб, суд, вирок, рф
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Адольф Гитлер отравился и был обсмален в одной яме с собакой. Бенито Муссолини расстреляли, а затем повесили за ноги. Хидэки Тодзио казнен через повешение. Сталина отравили свои же и он сдох в луже собственной мочи. Николае Чаушеску расстрелян вместе с женой. Хорхе Видела дал дуба в тюрьме в пригороде Буэнос-Айреса, Муаммара Каддафи пристрелили предварительно избив и поиздевавшись. Саддама Хусейна повесили. Слободан Милошевич откинул копыта в тюрьме, в Гааге. Путина в Кремле ...........
Відповісти
Зате по всіх каналах ТВ третій рік - війна з РФ, війна з РФ, війна з РФ,... бла...бла...бла... бла... бла...Хтось може таке уявити в 1941-1945 - шоб тоді німецьких диверсантів зловили - і на 15 діб їх, а потім гуляй вася.....
Відповісти
Поцілували в сраку та відпустили, ми ж українці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні