Коли добудують храм Всіх святих Землі Волинської?

8
-4
Коли добудують храм Всіх святих Землі Волинської?
У Волинській єпархії УПЦ стверджують, що будівництво кафедрального собору, храму Всіх святих Землі Волинської, перейшло в активну фазу.

Про це стало відомо під час круглого столу, організованого єпархією, 5 липня.

«У чому складність ситуації при будівництві храму Всіх святих Землі Волинської? Коли відбувалося закладення каменю у 1998 році, то цей проект був більш реальний для втілення. Виникли складнощі з самим будівельним процесом: земля почала просідати і потрібно було забивати майже 400 сваїв. З часом будівельні матеріали дорожчають, а надходження залишаються незмінними», - зазначив протоієрей Олег Точинський.

Тому коли добудують храм, не знають.

Олег Точинський додав, що завдяки спільним зусиллям священнослужителів та небайдужих волинян нині будівництво кафедрального собору Всіх святих Землі Волинської будівництво триває активно, і вже готові каркаси куполів.

Варто зауважити, що у нижньому храмі в неділю о 9:00 вже відбуваються літургії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате батюшки будинки будують
Відповісти
коли закладали цей храм, хрест, який мав стояти на місці будівництва, розвалився надвоє, коли його зводили... Ніфонт заплакав... прости Господи...
Відповісти
Хай батюшки продадуть мерси і все буде добре
Відповісти
там ні в одного батюжки немає мерса, і всі вони хороші люди і сім'ї їхні скромні.....
не рівняйте до МП біля там таму
Відповісти
Саме актуальне питання - коли черговий храм для бариг в рясах буде збудований. Мабуть ще актуальніше є питання про погоду у північній Японії...Чого український газ, який видобувається в Україні продається за кордон ( кому ідуть гроші за нього?) а нам продають російський газ з скаженими націнками і накрутками, в т.ч. словацькими?? - це питання зовсім не актуальне....
Відповісти
До другого пришестя Христа храм добудують.
Відповісти
Добудують,коли громада вижене з нього гундяєвських попів і він стане справді волинським ,українським православним собором.Сам Бог допоможе,а поки багатостраждальна волинська земля небажає ще одного московського осиного гнізда.
Відповісти
спробуй сунься туди, йолопе) відчуєш, що таке громада одразу, гарантовано)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні