Лікарі не радять їсти цих п’ять продуктів після 30 років

1
4
Лікарі не радять їсти цих п’ять продуктів після 30 років
Дієтологи переконують, що є ряд продуктів, про які варто забути після 30 років. Інакше не уникнути проблем зі здоров'ям, - пише Газета.УА.

У цьому віці в чоловіків та жінок організм починає старіти і підвищується тиск. Аби його нормалізувати, краще забути про напівфабрикати, зокрема готові супи.

Також краще скоротити вживання хлібобулочних виробів та здоби. З віком метаболізм сповільнюється, люди починають активніше набирати зайву вагу, а кількість необхідних в день калорій скорочується.

Цукор і занадто солодкі продукти також не несуть користі для організму та фігурі зокрема. Наприклад, йогурт з наповнювачем краще замінити на натуральний і додати свіжі фрукти.

Також лікарі радять більше налягати на свіжі фрукти та овочі, особливо зелені.

Дієтологи визначили продукти, які допоможуть схуднути. До них віднесли імбир, капусту, огірки, малину, хрін.

Вони мають жироспалюючий ефект і містять вітамін С, магній, метіонін, таурин і йод. Такий набір елементів допомагає активному виробленню гормонів, у тому числі -росту, який і направляє весь запас жиру на ріст волосся, нігтів і поділ клітин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как и многие наши соотечественники искал как поехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много роликов на Ютубе, но больше всего мне понравился ресурс https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом работы в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/otdyh/prazdniki/polski-religijni-svyata-v-2018-roci.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні