У Німеччині протестували проти саміту Великої двадцятки в масках світових лідерів

0
-1
У Німеччині протестували проти саміту Великої двадцятки в масках світових лідерів
У німецькому Гамбурзі в неділю, 2 липня, тисячі людей вийшли на демонстрацію протесту перед самітом лідерів країн Великої двадцятки. Він має відбутися 7-8 липня, передає Газета.УА із посиланням на DW.

Організатори нарахували близько 18 тисяч протестувальників, поліція повідомила про 10 тисяч.

Серед протестувальників - представники профспілок, об'єднань захисту прав споживачів, фермерів, захисників довкілля та церковних організацій.

Вони вимагають грунтовної зміни світової політики. Демонстранти несли плакати з написами "Планета Земля передусім", "Боріться з бідністю" і "Демократія зараз".

Очікується, що на час проведення саміту у Гамбурзі зберуться понад 8 тисяч готових до насильства радикально налаштованих людей з ФРН та інших держав. В уряді Німеччини закликають усіх учасників протестів утриматися від будь-якого насильства.

Довідково: До складу "Великої двадцятки" (20 найбільших національних економік) входять Австралія, Аргентина, Бразилія, Велика Британія, Німеччина, Індія, Індонезія, Італія, Канада, Китай, Мексика, Росія, Саудівська Аравія, США, Туреччина, Франція, Південна Корея, ПАР, Японія і Європейський Союз.
Зустріч лідерів Великої двадцятки пройде в Гамбурзі 7 і 8 липня.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні