Лучанин похвалився, що його пісню співає Зібров

0
8
Лучанин похвалився, що його пісню співає Зібров
У репертуарі народного артиста України Павла Зіброва є пісня, автор слів якої – лучанин, заслужений діяч мистецтв Віталій Іваницький.

«Приємно, що серед великої палітри пісень, які є в репертуарі Павла Зіброва, є і пісня – «Посміхайтесь люди», яку на мої вірші написав композитор Василь Дунець, і яку цей популярний співак виконує у своїх концертах», - написав Віталій Іваницький, ділячись у Фейсбуці враженнями від концерту-бенефісу Павла Зіброва у Києві.

«Ювілейний творчий вечір пройшов з великим успіхом – повний глядацький зал, динамічна концертна програма, оригінальне світлове оформлення, чудовий звук, «море» квітів і бурхливі та щирі оплески шанувальників – так коротко можна сказати про пісенне свято Павла Зіброва», - поділився враженнями Віталій Іваницький.

«Дякую сердечно, Павло, за творчу співпрацю, за давню та щиру дружбу» - додав Іваницький.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні