Лучани відгуляли 40-річчя будинку в якому проживають

2
7
Лучани відгуляли 40-річчя будинку в якому проживають
У Луцьку жителі вулиці Конякіна 14А гуртом відсвяткували 40-річчя будинку, в якому живуть.

"Самі написали сценарій, запросили людей, згадали цікаві факти (як-от, хто першим у нас народився і вийшов заміж чи одружився)", - пише лучанка Наталія Шепель на своїй сторінці у Фейсбуці.

Жителі згадали "свої" ігри, першого сантехніка (був таким вправним, що старожили пам`ятають його досі), як "Салют" називався колись "Універсамом" та про те, як кликали додому дітей з балконів характерно-протяжним "Додоооооому". Найповажніші згадали тих, кого серед сусідів вже немає.

"Поговорили про те, що ми живемо на території колишнього села Гуща, і що наш двір, повен плодових дерев - то його спадщина... А ще в нас мешканці перших поверхів мають найгарніші квітники і дуже ретельно про все це дбають: це все раювання починається ранньою весною і закінчується пізно восени. Ну а я вкотре віддала належне батьковому життєлюбству: варто заграти музиці (до нас приїздив гурт "Барви") - як усе... І потанцьований, і розцілований. І настрій і собі, і людям", - розповіла Наталія Шепель.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці! Так тримати,
Відповісти
Гарна задумка! Молодці!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні