Директор ЛПЕ судитиметься з Ігорем Поліщуком через своє звільнення

8
5
Директор ЛПЕ судитиметься з Ігорем Поліщуком через своє звільнення
Директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк судитиметься з виконувачем повноважень міського голови Ігорем Поліщуком через своє звільнення.

«Передзвонили працівники ЛПЕ, повідомили про моє звільнення. Зайшов у інтернет, прочитав. Підозрюю, що звільнений я тоже був десь у прямому ефірі. Робота із ЛПЕ у нової влади Луцька проходить або у прямому ефрі телебачення, або через інтернет, або на світанку у воротах підприємства», – розповів Ігор Грицюк.

Він зауважив, що вже понад два місяці чекає наказ про дострокове розірвання контракту з ним.

«Нарешті зможу спокійно «опрацювати» звинувачення Ігоря Поліщука у суді, бо вже почав виглядати як людина, яка не в змозі захистити свою честь. Мені пощастило працювати із Миколою Ярославовичем. Що тут сказати? Порівнянню це не піддається. За 2016-17 рік зроблено купу роботи, аби тільки ЛПЕ працювало у такому темпі і далі. Тому вважаю примітивними і цинічними спроби розхитати колектив ЛПЕ та тиск на підприємство з метою контролю представниками політичної партії, яка домінує у міськраді», – обурився Ігор Грицюк.

Чоловік закликав «не морочити голову лучанам інсценуваннями страйків, наклепами, спробами дискредитувати колектив ЛПЕ».

«Лучани не такі недалекі, щоб вірити брехні кишенькових ЗМІ «Укропу». Щиро дякую тій частині колективу ЛПЕ, яка не піддавалась на примітивні провокації, підбурювання і гарно працювала на користь міста», – підсумував Ігор Грицюк.

Нагадаємо, раніше депутат Алла Надточій розповіла, що її джерела в Міністерстві інфраструктури вказують на те, що рішення про погодження звільнення Грицюка скасували, оскільки у рейтингу підприємств електротранспорту обласних центрів луцьке займає досить високі позиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Грицюк - молодець!! Тримайся! Пережив навалу брехні - переживеш і суди! Одночасно стань на облік до ЛМЦЗ. То Поліщук ще кошти їм повертати буде.
Відповісти
як так? якихось 2 тижня тому ручкалися, стільки планів було, стільки "наміченого" в думках, стільки підтримки... а тут, кинули на призволяще і плани змінилися... На фоні масового лицемірства (як з боку влади, так і з боку інших "гравців" справи), хз як воно є насправді з тими "напівмертвими" тролейбусами і професійною відповідністю пана Грицюка, кожен намагається в першу чергу дбати про себе і для себе, усе інше - другорядне, а значить не важливе... запасаємось насінням, поп-корном і звично спостерігаємо... і поки усі "там, ну там..." зайняті, мешканці міста і безпосередньо працівники ЛТУ - другорядні... а значить... "чим би діти не тішились, аби не руками" (((
Відповісти
молодець собі зарплату 15-20 тисяч аводіям 3-4 довно треба хапугу вбуцигарню разом з його валідаторами
Відповісти
Водії нехай менше у чужу кишеню заглядають. Всі знають .як вордії та кондуктори обкрадають касу.... Ніхто не заважає водіям виставляти свої кандидатури на конкурс директора.
Відповісти
цікаво-цікаво. ну кондуктор має справу з готівкою, а як же водій траліка обкрадає касу ? а щодо водіїв маршруток - так чому ж славетний рехформатор грицюк не спромігся запровадити електронний квиток, а купив якісь галімні вафлідатори ?
Відповісти
водії діють разом з кондукторам.... якраз злодійкуваті кондуктори перелякалися валідаторів, і з допомогою Полішука позбулися нової системи.Так красти легше.
Відповісти
То ти йди на місце Грицюка За 15 тис. Чи слабо ? 15 тис - це мабуть найменша зарплата в порівнянні з іншими керівниками інших підприємств.
Відповісти
Які дивні ці українці!!! Радіють тому, що знищили і розвалили!! Звалили Януковича-радіють, повалять Порошенка-знову будуть радіти! А коли почнемо щось творити і будувати!? Я так розумію, що для працівників ЛПЕ кращий директор - звільнений директор!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні