Луцьк патрулюватимуть квадрокоптери

5
1
Луцьк патрулюватимуть квадрокоптери
Громадське формування «Варта порядку» впроваджуватиме новітні технології і використовуватиме квадрокоптери для патрулювання міста.

Можливості моніторингу територій, пропоновані безпілотними літальними апаратами, надзвичайно високі: професійні квадрокоптери можуть розвивати швидкість 80-120 км/год, набирати висоту до 500 м, записувати зображення в якості 4K і передавати його в HD-розширенні, повідомляє Варта порядку.

Дальність польоту новітніх масових безпілотників досягає 25 кілометрів. При необхідності можуть висіти в повітрі цілодобово. В даний час активно ведуться розробки по використанню дронів, обладнаних тепловізорами для більш ефективного пошуку людей в лісопаркових зонах і темний час доби, а також миттєвого виявлення джерел загоряння.

Використання безпілотників для патрулювання територій і пошуку людей – популярна світова практика. Вона увійшла в побут в останні пару років, разом з розвитком подібних апаратів. Квадрокоптер здатний швидко і ефективно облетіти територію, що спрощує виявлення порушень правопорядку, економить сили співробітників поліції.

Пілотний проект з використання дронів в патрулюванні планується запустити в найбільш проблемних мікрорайонах міста, щоб стежити за порядком в місцях з великим скупченням людей. Надалі дрони можуть бути залучені для допомоги патрульній поліції і муніципальним службам для забезпечення належного порядку в місті.

Патрулювання здійснюватиме спеціально підготовлена група по авіоніці дронів, яка всі необхідні навики здобула в зоні бойових дій на Сході України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Варта порядку не вміють свої авто паркувати на Винниченка, а тут коптери. Будуть збивати антани та падати на голови.
Відповісти
так багато цікавого взнав.... а вони і курсі, що дрони будуть падати як яблука, якщо створити певні умови )))
Відповісти
дрон з максималкою 500м - це китайська балалайка, від першої радіоперешкоди - буде падати. Яких прохфесар сказав про цілодобове патрулювання? ви там довбанулись чи як? Такий дрон, ну годину від сили попрацює, а на такий що буде працювати добу - треба вашу всю редакцію на органи продати ))
Відповісти
Чергові іграшки для великих діток...комусь комп’ютерних іграшок бракує
Відповісти
у меня друг купил себе коптер за 50 тыс грн в комплекте 3 батареи и от силы он от одной батареи проработал около часа .... это во первых ооооочень дорого во вторых "варта порядку" наверно курят что то перед тем как придумывать новость, видимо в прямом смысле этого слова, в третьих пусть лучше займутся поисками хотя бы краденых вещей и телефонов а потом уже себе придумывают что хотят
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні