Через зміни до регламенту з Луцькою міськрадою будуть судитись

1
-1
Через зміни до регламенту з Луцькою міськрадою будуть судитись
Депутат міськради Артем Запотоцький подав на Луцьку міську раду до суду через те, що вважає незаконним та протиправним рішення, яким внесенні зміни до регламенту міськради.

Документи він передав 30 червня до суду.

"Ці зміни порушують чітко прописаний порядок, ряд законодавчих актів і сам регламент міської ради. Найголовніше - вони приводять до узурпації міської влади. Не можна так робити, тому я сьогодні подав до суду відповідний позов", - розповів Артем Запотоцький у коментарі "Волинь24".

Нагадаємо, 29 червня під час сесії міської ради "бюджетна" комісія без попереднього обговорення з іншими комісіями винесла на розгляд депутатів зміни до регламенту, які затвердили обранці громади. Зокрема, вони стосувалися заміни голів комісій, так званих "швидких" рішень, які можуть виноситися на сесію без розгляду в комісіях, тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депутати голосують а директор собі зарплату 30000 і своім жополизам від 9 і до 15000а про робочих директору нема коли думати за пянками і гульками. То так кпрацює ,,Луцьктепло,,а депутати гроші дають.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні