Луцька влада визнала, що не справляється самостійно зі смородом в місті

4
19
Луцька влада визнала, що не справляється самостійно зі смородом в місті
Депутати Луцької міськради хочуть звернутися до Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства аграрної політики та продовольства України щодо вирішення проблеми нестерпного смороду у Луцьку.

Такий проект рішення підтримали під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань депутатської діяльності, - інформує «Вголос».

Як зазначається у зверненні, проблема смороду продовжує турбувати лучан.

У зв’язку з цим Луцька міська рада звертається до вищих органів виконавчої влади, а саме Державної екологічної інспекції України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, та їх територіальних підрозділів на місцях.

В межах своїх повноважень міська влада вжила максимум можливих заходів для врегулювання ситуації, але це не допомогло.

«На жаль, повноваження органу місцевого самоврядування в галузі охорони довкілля обмежені та не дають можливості самостійно розв’язати складну екологічну проблему в місті», - йдеться у проекті рішення.

У зв’язку з цим від міністерств очікують сприяння у посиленні роботи Державної екологічної інспекції у Волинській області та Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області для вирішення наболілих екологічних проблем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На мило!!! таку владу!!!Навибирали на свою голову,імпопентів,в себе в місті порядок навести не можуть повноважень бракує...А може оті "повноваження"обмежили хабарями???!!!
Відповісти
НУ аякже ж . це ж потрібен київ, щоб гівно прибрати з відстійників
Відповісти
Ці Козли баблоси получяють за вонізму-МЕРА нема беспрєдєл творять
Відповісти
А що він може, той прищавенький Полішук. З місця депутата гавкати, це одне. А коли сидиш з іншого боку, все зовсім по іншому. Та ще й кругом одні злодюги оточують. Побачимо, що ви після себе залишите справжньому Меру, якого вибере громада.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні