Лучани не поспішають отримувати гроші за субсидії

2
2
Лучани не поспішають отримувати гроші за субсидії
У Луцьку, згідно зі списками ПАТ «Волиньобленерго» та ГОВ «Волиньгаз збут», на монетизацію житлових субсидій претендують 3777 домогосподарств.

Про це йшлося 27 червня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода повідомила, що в місті розпочали інформування лучан та прийом заяв щодо проведення монетизації житлових субсидій.

Наразі отримали 377 заяв громадян на монетизацію субсидій. це всього 10%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
монетизація субсидій - це черговий розводняк від влади. субсидії і до того не відображали реального балансу між витратами на ЖКП і компенсацією за субсидіями. цей баланс потребує постійного перерахунку. знаючи неповороткість органів влади у тій системі настане повний бардак і переважна більшість заявників будуть або отримувати значно менші суми, або не будуть отримувати взагалі нічого. знаючи УРКУїнські "справедливі" суди, стягнути ці кошти з держави буде нереально
Відповісти
А де ті заяви писати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні