У Луцьку відбувся видовищний турнір зі змішаних єдиноборств

0
3
У Луцьку відбувся видовищний турнір зі змішаних єдиноборств
Вперше у Луцьку найкращі бійці ММА Волині виступили єдиною командою.

Минулої неділі, 25 червня, у Луцькому замку відбувся турнір зі змішаних єдиноборств (ММА) – офіційно визнаного в Україні з 2013 року виду спорту. Його організували Ліга змішаних єдиноборств PROFC-Ukraine і Волинський регіональний клуб бойових мистецтв «Прайд»,

На турнірі вперше кращі бійці з різних клубів Волині об’єдналися в одній команді під назвою «Воїни Любарта» (Lubart's Warriors). Їм протистояли троє спортсменів з Азербайджану, один – з Білорусі, а також представники різних міст України: Вінниці, Чернівців, Львова, Миколаєва.

«Ми дуже вдячні за вагому підтримку благодійному фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині», а також - директору компанії «Бош Тепло» Сергію Шкоді та директору Комунального закладу «Волинська обласна школа вищої спортивної майстерності» Андрію Авраменку. Також турнір підтримали ТМ Забіяка, ТМ Едельвіка, Модельне агентство Марини Занюк MZM Models, друкарня Printing-Луцьк», - висловив вдячність паартнерам ініціатор проведення змагань, президент Волинського регіонального клубу бойових мистецтв «Прайд» Олександр Кулаков.


Загалом відбулося 12 видовищних поєдинків, у 8-х із яких перемогли наші бійці. У перших двох зійшлися юніори, решта 10 зустрічей були рейтинговими і проводилися за правилами професійних змагань (якщо не завершувалися достроково, то тривали три раунди по п’ять хвилин чистого часу).

Також на турнірі були офіційні представники Міжнародної рейтингової організації SHER DOG, які внесли результати зустрічей у міжнародні рейтинги.

Волинські спортсмени билися самовіддано, їх гаряче підтримували земляки. Турнір зібрав рекордну для таких змагань кількість глядачів на Волині. Було продано близько 1,5 тисячі квитків. Крім того, для дітей і юних спортсменів вхід був безплатним.

Напрочуд яскравим видався завершальний поєдинок, де в надважкій вазі представник «Воїнів Любарта» Артур Щегельський здобув дострокову перемогу технічним нокаутом. Він йшов на килим крізь дві шеренги своїх товаришів по команді, а потім вони всі радо вітали переможця.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні