Рівненський «Верес» підписав колишнього капітана «Волині»

1
14
Рівненський «Верес» підписав колишнього капітана «Волині»
Першим літнім новачком "Вереса" став двадцятидев`ятирічний захисник Сергій Сімінін. Із Народним Клубом він підписав контракт за системою 1+1 (терміном на один рік із можливістю подальшої пролонгації ще на сезон), - пише ЧаРівне із посиланням на інформаційну службу клубу.

Сергій Сімінін - уродженець селища Приморський, АР Крим. Зріст - 180 см, вага - 75 кг. Раніше виступав у складах луганської "Зорі", харківського "Геліоса", луцької "Волині", полтавської "Ворскли" та "Олександрії". За олександрійців у нинішньому календарному році захисник відіграв у чемпіонаті УПЛ 11 матчів.

Гравцем «Волині» Сімінін став улітку 2009 року. У першому ж сезоні допоміг команді вийти у Прем'єр-лігу. У команді завжди мав добру репутацію, регулярно виходив в основному складі, був капітаном «Волині», одним із ключових гравців у команді, особливо під тренуванням Анатолія Дем'яненка.

Покинув «Волинь» у січні 2015 року, не погодившись підписувати контракт зі зменшенням зарплатні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що це за * народний клуб*?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні