Монголка з трьома дітьми намагалася підкупити волинських прикордонників

0
-2
Монголка з трьома дітьми намагалася підкупити волинських прикордонників
Уночі прикордонники Луцького загону не пропустили в Україну громадянку Монголії.

Жінка прямувала в Україну з трьома дітьми – 2000, 2006 та 2010 років народження через пункт пропуску «Доманове» із Білорусі, - повідомляє ДПСУ.

Під час заходів прикордонного контролю іноземка не змогла вказати ані мети поїздки в нашу країну, ані куди саме вона їде. Тому їй відмовили у в`їзді в Україну. При цьому жінка намагалася підкупити прикордонників та поклала в паспортний документ 200 доларів США. У відповідь громадянка Монголії отримала категоричну відмову від охоронців кордону.

Стосовно даного правопорушення до Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 369 ККУ (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).



Загалом з початку року під час виконання службових обов`язків співробітниками Державної прикордонної служби зафіксовано 544 відмови від неправомірної вигоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні