Найвишуканіші сукні луцьких красунь-випускниць

20
4
Найвишуканіші сукні луцьких красунь-випускниць
Випускний-2017 у Луцьку ряснів вишуканістю та елегантністю. Дівчата віддавали перевагу сукням до підлоги, хоча немало було й тих, хто обрав практичність і комфорт, одягнувши коротку сукню.

Дуже мало суконь - яскраво рожевих, зелених чи жовтих барв. Натомість переважали пастельні і насичені відтінки.

Видання «VIP» зробило добірку найкрасивіших та найоригінальніших суконь.

1. Влада, 1 школа

Дівчина обрала для свого випускного довгу атласну сукню з пишною спідницею. Талія вбрання розшита камінням і бісером. Модель сукні підкреслює плечі й декольте випускниці. Влада розповіла, що їздила купувати свою сукню до Львова.



2. Настя, 5 школа

Елегантна чорна сукня з рукавами-ліхтариками, розшита ніжно-рожевими квітами виглядала на дівчині дуже стильно. Модель Настя підгледіла у відомого світового бренду «Dolce & Gabbana» і пошила схожу сукню у Луцьку.



3. Катя, 5 школа

Прийшла на вручення медалі у довгій світлій мінімалістичній атласній сукні з маленьким бантиком спереду. Основна фішка цієї сукні – її простота і дорога тканина. Сукню Катя замовляла з Америки і виглядала у ній вишукано і ошатно.



4. Юля, 1 школа

Обрала для свого випускного дуже ніжну сукню, білим по білому розшиту квітами та оздоблену перлинками. Сукня вдало підкреслювала тендітну фігуру дівчини і гарний зріст. Купувала сукню Юля у магазині «Pollardi».



5. Кіра, 1 школа

З’явилась на нагородження медалістів у короткій сукні: спідниця смарагдового кольору, верх – прозорий, оздоблений яскравою квітковою вишивкою. Сукню дівчина шила у відомого луцького дизайнера – Анни Дідух.



6. Анна, 16 школа

Обрала для свого випускного сукню, що складається з двох частин – мереживний топ золотого кольору і атласна спідниця кольору марсала. Купувала Анна сукню у ТЦ «Ювант». Доповнивши образ яскравим мейк-апом, дівчина виглядала дуже ефектно.



7. Діана, 1 школа

Сукня, котру для випускного дівчина купувала у Львові, має білий верх із цупкої тканини і з відкритими плечима, і пишний, вкорочений спереду, низ, прикрашений чорним гіпюром. Обране вбрання виглядало на Діані ефектно та стильно.



8. Вікторія, 26 школа

З’явилась на нагородження медалістів у ніжній біло-бузковій сукні. Верхня частина сукні оздоблена білим мереживом, низ – простий. Своє вбрання дівчина не шила, знайшла у магазині і одразу ж у нього закохалася.



9. Катя, 21 школа

Ніжно-рожеву святкову сукню з атласу та мережива шила у Луцьку спеціально для випускного. Сукня пошита просто і зі смаком, увагу привертає не конкретна деталь, а весь образ вцілому.



10. Марина, 9 школа

Обрала для свого випускного не сукню, а мереживний топ та спідницю з цупкого атласу насиченого червоного кольору. Вбрання Марина шила у Луцьку. Образ випускниця доповнила помадою в тон до сукні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гарні, але - перша школа, як завжди - найкраща ))
Відповісти
першу можна і.....
Відповісти
№3 Катя, сукня дуже сподобалась!
Відповісти
А мені подобається сукня Юлі з 21 школи, вишукана і стильна!
Відповісти
Номер 2...дуже стильно
Відповісти
Дівчатка, навіщо ж робити з себе 35-річних тьоток? :(
Юність, природність, ніжність - ось що потрібно підкреслювати у такому віці, а губи чорними помадами ще встигнете намалювати! ((((
Відповісти
16 школа найкраща !!!!!!!!
Відповісти
Анічка-найкраща! Гарний смак.
Відповісти
Мені сподобалося номер 5.Дідух знає свою справу.
Відповісти
чорне з квітами робить дівчинку гарненьку старшою і плаття так собі я б не сказала що стильно мабуть дороге і все і пошите не дуже, бо звреху як великовате трішки на випускний таке не дуже ще й чорне з квітами як циганське , це моє бачення,з 5 школи були гарніші наприклад червоне довге . 1 школа найгарніше плаття,як для випускниці!!!!!
Відповісти
чому ж тільки цих виділили чи це ті хто погодився відповідати? Були на врученні гарніші плаття !! Нащо такі довгі плаття і ще й чорних було немало, випускний це ж свято
Відповісти
Плаття у випускниці 2 з рукавами ліхтариками пошите не дуже і не виглядає випускним а як для показу мод
Відповісти
Скільки великих грошей викинуто навітер!!!!!!! Війна, поранені просять допомоги, в онкодиспансері повно дітей хворих без грошей.... А тут дурні понти............
Відповісти
Воно то все, з одного боку, так, а з іншого... Шкільний випускний, на відміну від, скажімо, весілля, дійсно один раз у житті. І всім юним дівчатам хочеться виглядати гарно, вишукано, по-дорослому, та й, чого гріха таїти, спокусливо. Тому, якщо батьківський гаманець дозволяє - чому ні?
Відповісти
До чого тут війна і понти?хто яке сподобав і кому дозволяли можливості,те і придбав)а війна і хвороби не в нашій владі,нажаль...а може цілюди і неодноразово всім допомагають,і сукні вишукані купляють?а у вас,на мою думку,тільки заздрощі,не треба так,без образ
Відповісти
Але ви ж живете в цьому світі, де війна і хворі діти! Жалієте ви тільки на словах і благодійництвом лише прикриваєтесь, а сукні куплені в "Pollardi" це результат ваших комплексів!
Відповісти
Це точно, результат комплексів! Сукня - не головне, а батьки реалізовуть через своіх глупих дітей своі нездійснені мріі, яка війна, які хворі діти, яке співчуття, в кого? Діти ще не доросли до того, принаймні іх діти, а батьки - люди давно вже зачерствіли до таких понять як милосердя, бо коли б було не так в Pollardi сукні б не купували!!!
Відповісти
3 . 6 . 8 . - найкращі !
Відповісти
Хочу знайти дівчинку під номером 4.Юлію..допоможіть будь ласка
Відповісти
Шукай у волиньгазі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні