У селі на Волині американка вчить дітей англійської мови

0
-1
У селі на Волині американка вчить дітей англійської мови
У селі Баїв діти вивчають англійську мову разом з американкою.

У цьому селі неподалік від Луцька майже два тижні живе і працює волонтер громадської організації Go Global. Жінка, яка досить зрозуміло спілкується українською, представилася як Яна (або ж Джоун) Хінрі. Народжена в далекій американській Небрасці. Тут вона займається з дітьми вивченням англійської у мовному таборі Go Camp, - пише Слава праці.

Тамтешній вчитель англійської мови Марія Никитюк зазначила, що учні спочатку боялися говорити іноземною, аби не зробити якусь помилку. Але згодом таки налашувалися на те, що головне – спілкуватися.

58-річна Джоун – досить оптимістична натура. Хоча й не має власної сім’ї, але пожартувала, що дітей таки в неї багато.

«Я сподіваюся, що зможу знову приїхати в Україну наступного року з Go Camp. Хочу, щоб Баївська школа продовжила впроваджувати зміни, які виведуть її на перше місце в усій Україні. Я знаю, що вони це можуть. Вони є відмінними і учні є винятковими», - каже Джоун про волинських друзів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні