Заступника голови Волиньради засудили за корупцію

2
7
Заступника голови Волиньради засудили за корупцію
Заступника голови Волиньради Романа Карпюка визнали винним у корупційних діяннях.

Суд притягнув посадовця до адміністративної відповідальності за те, що він невчасно подав декларацію про доходи, - пише Конкурент.

Суд призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що дорівняє 1 700 гривень.

Як відомо, працівники управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України склали протокол про порушення ним вимог фінансового контролю.

Виявилось, що посадовець без поважних причин несвоєчасно подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Як повідомив Роман Карпюк, е-декларація не була ним вчасно подана у зв'язку зі збоєм у системі "Єдиний державний реєстр декларацій".

"Ми подаємо апеляцію. Я вважаю, що це протизаконне рішення суду, яке не знаю, чим вмотивоване. Я всі аргументи довів. Невчасно декларація була подана тільки через одну причину – збій системи", – коментує він.
Теги: корупція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знаємо ми цього КОРУЦІОНЕРА, і це лише епізод, за ним плаче ФЕМІДА гіркими сльозами.
Відповісти
У нього на обличчі все написано!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні