--> Волинську сім'ю врятували з вогняної пастки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинську сім'ю врятували з вогняної пастки

1
0
Волинську сім'ю врятували з вогняної пастки
У селищі Турійськ, пожежники врятували чоловіка та жінку з охопленого пожежею будинку.

20 червня близько 2-ої години ночі у дерев’яному житловому будинку втрапилася пожежа. Полум’я, що сягнуло даху, помітила сусідка, яка зателефонувала на «101» й повідомила, що в охопленому пожежею будинку перебуває подружжя, - повідомляє ДСНС Волині.

Уже за сім хвилин до місця виклику прибули працівники 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини селища Турійськ у складі двох відділень.

З’ясувалося, що пожежа, яка виникла на веранді, відрізала вхід до помешкання, відтак начальник караулу Артур Гаврилевський через вікно пробрався в охоплену полум’ям оселю на пошуки власників.

На підлозі в кімнаті він виявив напівпритомну жінку, переніс її до вікна й передав своєму колезі, а сам вирушив на пошуки чоловіка і практично одразу виявив бездиханне тіло господаря.

Тим часом 55-річну жінку медики доправили в Турійську центральну районну лікарню. Станом на 09:30 вона перебуває у важкому стані в реанімаційному відділенні.

Локалізувати горіння пожежним вдалося о 03:05, а остаточно його приборкали о 03:30. У результаті пожежі згоріла веранда, електроплита та речі домашнього вжитку, пошкоджені покрівля та стіни житлового будинку.

За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок порушення правил експлуатації електроплити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То господар помер, чи як? Виявили бездиханне тіло? Як тоді врятували?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні