У Ковелі з'явиться сміттєпереробний завод

1
-4
У Ковелі з'явиться сміттєпереробний завод
Голова ОДА, Володимир Гунчик запевняє, що сміттєпереробний завод зможе переробити 2 мільйони тонн сміття за 7 років роботи.

"Отримав ствердну відповідь від Ковельського міського голови щодо готовності виділити земельну ділянку під площадку для сміттєпереробного заводу", - про це йдетсья у дописі Володимира Гунчика на його сторінці у Фейсбук.

"Переконаний, це буде досить великий проект, який стане основою загального екологічного проекту в області до 2010 року. 2 млн тонн сміття в області - це орієнтовно 7 років роботи для підприємства", - йдеться у дописі.

Також голова ОДА, просить міську раду Ковеля максимально інформувати мешканців про рішення, провести широке громадське обговорення, аби згодом, коли почнеться будівництво заводу, не було обурення.

"Це європейська практика - розміщувати відповідні підприємства прямо у населених пунктах. Тому головне завдання - роз"яснити та інформувати, - пише Володимир Гунчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
.....в області до 2010 року.... назад у минуле?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні