На Сумщині п'яний депутат стріляв по людях

0
-5
На Сумщині п'яний депутат стріляв по людях
У Конотопі Сумської області депутат обласної ради Сергія Демеха відкрив стрілянину по людям, які заступилися за дівчину, до якої він приставав.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив мер міста Артем Семеніхін, - пише Кореспондент.НЕТ.

"Мені подзвонили громадські активісти з Конотопа, які починають зносити шини під райвідділом, і повідомили, що депутат облради Сергія Демеха у стані алкогольного сп'яніння домагався дівчину прямо в центрі міста. Люди, які заступилися за дівчину, були розстріляні з особистої зброї!", - написав мер.

За даними сайту міста Конотопа, після інциденту активісти заблокували депутата в його автомобілі.

Своєю чергою прес-секретар обласної поліції Ельвіра Біганова повідомила у Facebook, що 17 червня о 20.24 в чергову частину Конотопського відділу поліції одночасно надійшло дві заяви: одна - від депутата обласної ради про те, що один із жителів Конотопа забрав у нього золотий кулон. Друге - від його опонента про те, що сам депутат, "стріляв у нього з пістолета і не влучив".

За даними місцевого видання Голос Конотопа, Демеха заявив, що замах було скоєно на нього. За його словами, його ініціювали колишні співробітники правоохоронних органів "в контексті політичних розборок".

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу України "Хуліганство".

"Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події встановила, що події розгорталися на території місцевої лазні, де між чоловіками виник конфлікт, обставини його з'ясовує слідство", - відзначили в поліції.

Нагадаємо, нещодавно двоє людей отримали поранення в Дарницькому районі Києва в результаті стрілянини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні