Туристів кататимуть Луцьком на легендарній «Волинянці»

1
4
Туристів кататимуть Луцьком на легендарній «Волинянці»
У Луцьку презентували нову туристичну атракцію – захоплюючу мандрівку містом на першому українському всюдиході – «Волинянці».

Організатори проекту – громадська спілка «Туристичний альянс Луцька» і туристична фірма «Нові мандри» за сприяння управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

Стару «Волинянку», за словами директора туристичної фірми «Нові мандри» Віталія Новицького, знайшли біля самого білоруського кордону – у селі Гірники Ратнівського району.

«Машина у дядька в гаражі була захована, нею ніхто вже не їздив. Ми не знали, чи до Луцька своїм ходом дійде, бо господар же більше, ніж 5 кілометрів до лісу нею не їздив», - розповів чоловік.

Продали організаторам одну з візитівок Луцька і всієї Волині недешево – у межах 1200-1300 доларів, а загальна вартість вже готової для екскурсій, відтюнінгованої і обладнаної аудіогідом «Волинянки», складає не менше 5 000 доларів. Маршрут екскурсії прокладали таким чином, аби за 1 годину і 20 хвилин показати гостям міста найгарніші та найколоритніші його куточки – як старої частини, так і нових вулиць.

Вартість однієї поїздки для п’яти людей – 350 грн.

Проект працює у тестовому режимі, тож екскурсії поки проводитимуть не щодня – з п’ятниці по неділю включно, а взимку обіцяють придбати і переобладнати для туристів ще дві такі «Волинянки»

Марія НІКОЛАЙЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За що там 5К доларів?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні