--> Розповіли, звідки пішов тренд дірявого одягу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розповіли, звідки пішов тренд дірявого одягу

8
-3
Розповіли, звідки пішов тренд дірявого одягу
"Ходять тепер всі - пообдирані!" - старший чоловік осудливо дивиться на дівчину, в якої кофтинка з дірками на рукавах і джинси - подерті на колінах.
"Тепер такий тренд, діду!" - відповідає миттю модниця. Й справді. Тепер усюди - від ринків до дорогих магазинів - одяг із дірками полонив прилавки. Футболки, майки і навіть сукні - усе подерте, пише газета "Експрес".

То звідки ця мода? Докладніше - стиліст Христина Лисканич.

"Порваний одяг, багатошаровість, а також силуети оверсайз до нас прийшли як противага лоску, гламурності, різноманітності дорогих брендів, - каже стиліст. - Вперше така тенденція в моді з'явилася на початку 1980-х років, в епоху рок-н-рольної моди. Тобто, цей тренд є бунтарським, викликом до всього “загламуреного” суспільства".

- Тобто, стиль 80-х повертається?

- Мода має тенденцію повторюватись. Рваний одяг почав набувати популярності з 2014-го, проте спершу це були лише джинси. Згодом - джинсові куртки. А тепер, в останніх колекціях, рваним вже є все - футболки, світшоти, светри, сукні, жакети, просто штани. При тому розмір дірок коливається від незначних потертостей до великих звисаючих клаптів тканини.

- Чому ж цей стиль набуває такої популярності?

- Рваний одяг асоціюється з іграми на майданчиках і в дворах, з певною дитячістю і незахищеністю. Оскільки зараз всі масово хочуть виглядати молодшими, то дірки в одязі стали популярними серед людей різного віку та соціального статусу. До речі, прогнозують що вже зовсім скоро така мода пошириться і на аксесуари. Будуть популярними і рване взуття, і сумки.

- А куди доречно одягати рваний одяг та кому він може зовсім не личити?

- Якщо ви хочете своїм образом підкреслити ділові якості та статусність, то такий одяг навряд чи підійде. Він робить ваш образ більш легковажним. Таке вбрання підходить лише для буденного стилю. Для прогулянок, шопінгу чи інших повсякденних справ - дуже влучно. Окрім цього, речі з дірками є об’ємними й можуть дещо додавати зайвих кілограмів. Та й такий одяг привертає увагу тих частин тіла, на яких безпосередньо є сама дірка - до цього теж слід бути готовим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Авторка не згадала, що рвані штани на красивих жіночих ногах створюють еротичний ефект. Сама відкрита жіноча ніжка на пляжі не така цікава, як цікава частинка тіла, яке виглядає з симпатичної дірочки. Виникає зацікавленість: а що ж там далі, вище - якщо його розкрити, роздягнути... А хто бажає виглядати дурепою, обов‘язково в погоду +30 до босоніжок на високих підборах одягніть колготки - бажано в сіточку. Або, скажімо, мереживні чоботи: я так і не зрозумів їх функціональне призначення, але вони дуже підкреслюють дурість жінки. Особливо - старшої, типу: ззаду - піонерка, а спереду - пенсіонерка. Для особливого підкреслення своєї дурості жінкам варто демонструвати пуп, а чоловікам з пивними животами - шорти, в обтяжку теніску і, обов‘язково - барсетку. Барсетка- це вершина ідіотизму чоловіка. В цьому випадку розумна людина не засумнівається, що ви з глухого хутора Любешівського району і приїхали в Луцьк продавати рибу, спійману кошиком в прип’ятському болоті. Дуже "прикрашають" чоловіків шорти в композиції з босоніжками-постолами і білими шкарпетками - бажано до колін. А якщо босоніж – то з чорними, непідстриженими нігтями. А ще - волохаті, як в мамонта, ноги. В довершення свого чарівного вигляду для лисих чоловіків треба відростити на потилиці сім з половиною волосин (як у президента Білорусії) , зачісувати їх наверх, приклеюючи жіночим лаком. Це теж дуже еротично. Насолоджуйтесь літом!
Відповісти
Я незнаю скільки тобі років модельєр ,али ти порушуєш мої права- мати право . Виїдь за межі Луцька і бажано в Європу ,подивись як люди одягаються . І ще одяг людини це не тільки мода , а і настрій .Як що бабця вділа мережеві чоботи значить ця людина душею молода , а не дурна.
Відповісти
Можливо, бабця не "вділа", а одягнула? Очевидно, ти в Європі збираєш полякам полуницю і "вдіваєш" на плантацію стрінги?
Відповісти
Ти знову порушуєш моє право - мати право.
Відповісти
Браво автору, ще додам, що зараз полюбляють деякі молоді люди взимку носити шарф, розміру покривала, а при цьому бути в штанах до кісточок і в макасинах.
Відповісти
"противага лоску, гламурності, різноманітності дорогих брендів" - тепер зрозуміло - хто у порваному, у того грошей на нормальний одяг не вистачає :)))
Відповісти
Так зараз цю"рваклю" в бутиках продають не дешевше від "гламуру"
Відповісти
Я від моди трохи далека, але особисто в мене враження, що цей тренд з дірявим одягом підгледіли у бомжів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні