--> Керівника лісгоспу на Волині судитимуть за розтрату майна | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Керівника лісгоспу на Волині судитимуть за розтрату майна

0
-1
Керівника лісгоспу на Волині судитимуть за розтрату майна
Керівника лісгоспу на Волині судитимуть за розтрату майна підприємства на суму 385 тисяч гривень та службове підроблення.

Прокуратура Волинської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення особливо тяжкого корупційного злочину у бюджетній сфері керівником одного з державних лісогосподарських підприємств області, депутатом районної ради, - повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Посадовець обвинувачується в тому, що протягом 2011-2013 років він, зловживаючи своїм службовим становищем, за попередньою змовою, шляхом видачі завідомо неправдивих офіційних документів вчинив розтрату майна підприємства на суму 385 тисяч гривень.

Керівник лісгоспу підробив акти приймання-передачі наданих послуг з топографо-геодезичної зйомки земельних ділянок лісового фонду та розробки проектів землеустрою для потреб підприємства, хоча такі роботи фактично виконані не були.

На підставі вказаних фіктивних актів про виконання робіт "виконавцю" були незаконно перераховані кошти державного підприємства.

Чоловіку "світить" покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні