На Волині офіцер запасу ховався від військомату у машині батька. ВІДЕО

9
2
На Волині офіцер запасу ховався від військомату у машині батька. ВІДЕО
У Рожищі хлопець відмовився брати повістку та переховувався від військомату у автівці батька.

Про це пише військовий комісар Рожищенського РВК, підполковник Олег Алєксєєв на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами військового, попри те, що батько хлопця афганець і сам захищав Батьківщину, тепер захищає сина, щоб він не виконав свого обов'язку.

До слова, хлопець належить до офіцерів запасу.

"В мене іноді виникає питання: навіщо нам взагалі такі офіцери, такі лікарі, такі громадяни, які підставлять інших, аби синок не служив. Якщо вони так відносяться до обов'язку захищати Батьківщину, то значить так вони і відносяться до виконання своїх обов'язків за фахом (обидва стоматологи)", - обурюється Олег Алєксеєв.

Також чоловік додає, що Сашко Б. (як видно з відео) боїться отримати від представників військомату повістку на проходження медичної комісії, замість цього сховався в машині батька та посилено спілкувався з адвокатами.

Теги: військови
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще на (((Луцьктеплі є такі )) але директор пише бумажкі що вони неееее замєніми ..там або директора вигнати або щоб все було по законі.як просиі слєсаря йшли воювати то директор не писала а як начальник то захищає ..
Відповісти
Яка ганьба?
Відповісти
В мене сусідка там працює то каже що Малютіна вже зарплату собі зробила 30000 то про що мова може бути.. прості смертні мають 2800 . то при континіумі такої різниці не було гнати її наф...г
Відповісти
Краще б заховався під спідницю жінки (якщо є така). Там надійніше. Випадок смердючий: ціна чоловічої гідності.
Відповісти
Правильно зробив. На місці чоловічків в формі може кожен розносити повісточки.
Нехай самі покажуть приклад.
Особливо цей що знімав на телефон.
Відповісти
Обов"язок нормального чоловіка захищати землю.
Відповісти
А всі остальні виходять ненормальні?
Які кормлять свою сім ю, виховують дітей...
Відповісти
Друже як тебе там звати...кажеш пора показати приклад?я 7 липня їду на схід лікарем...без повісток..я навіть не військовий...просто у мене відпустка і я їду в Донецьку обл працювати...шановний чи шановна складеш компанію?
Відповісти
Його батько захищав у ДРА інтереси своєї Батьківщини - СРСР, соціальної держави де люди спокійно жили і працювали, купляли хліб по 16 коп і держєава давала всім роботу, квартири, була розвинута соціалка, пенсіонери по смітниках не шукали недоїдків.Після розвалу Союзу. коли майно СРСР розкрали злодіяки кого іти захищати? Злодіів???Чи землю яку не завтра то післязавтра продадуть за копійки тим же злодіям?? Спочатку держава повинна виконати свої обовязки перед людьми а не грабити їх РОттердамамиплюс та цінами на газ а тоді згадувати про обовязки людей. І чого Алексєєв обурюється і пише маразм - йому є що захищати - зарплату та інш - то й хай пилує в те АТО
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні