Луцьке тролейбусне підприємство не отримало обіцяних владою грошей, - директор

4
0
Луцьке тролейбусне підприємство не отримало обіцяних владою грошей, - директор
Луцьке підприємство електротранспорту так і не отримало 1,3 мільйона гривень на погашення боргів за електроенергію, які пообіцяв в.о. міського голови Ігор Поліщук.

Про це під час прес-конференції розповів директор підприємства Ігор Грицюк.

Зауважимо, Ігор Поліщук повідомляв ІА «Волинські новини», що 12 червня з міського бюджету підприємству електротранспорту перерахували 1,3 мільйона гривень на погашення боргу за електроенергію.

Однак, директор ЛПЕ запевняє – кошти так і не надійшли.

«За міського голови Миколи Романюка, якщо кошти перераховували в першій половині дня, вже у другій половині вони були в нас. Якщо ж перераховували після обіду, вони були на рахунку підприємства вранці наступного дня.

Значить, якщо перерахували кошти 12 червня, максимум 13-ого ми повинні були їх отримати, але їх немає», - пояснює посадовець.

«Підприємство навмисне намагаються завести в глухий кут, зробити так, щоб воно зупинилось», - наголошує Ігор Грицюк.

З його слів, традиційно день оплати за електроенергію – 6 число кожного місяця. Після 6 числа «Волиньобленерго» починає нараховувати пеню – більше 900 гривень щодня, а через десять днів воно називає дату відключення електроенергії.

Відтак, в ЛПЕ залишилось лише декілька днів до відключення електроенергії, що неминуче призведе до зупинки підприємства.
Директор тролейбусного підприємства також зазначає, що наразі борг міста перед ЛПЕ за квітень-травень 2017 року – більше чотирьох мільйонів гривень. Це кошти, які підприємство не отримало за пільгові перевезення громадян.

Ігор Грицюк наголошує – неодноразово звертався до міської влади з проханнями відшкодувати кошти, однак в міській раді запевняють, що листів не отримували.

«Ми перевозимо соціально незахищених людей. З чотирьох пасажирів лише одного ми перевозимо за гроші, решту – безкоштовно. Зрозуміло, що за таких умов нам фізично не може вистачати зароблених грошей на покриття усіх витрат», - підкреслює очільник ЛПЕ.

«Ми робитимемо все, щоб підприємство працювало стабільно, але міська рада теж повинна зрозуміти серйозність питання і те, що від зупинки ЛПЕ в першу чергу постраждають незахищені люди», - резюмує Ігор Грицюк.
А це попередження Волиньобленерго про відключення електроенергії ЛПЕ
А це попередження Волиньобленерго про відключення електроенергії ЛПЕ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в нього є своє слово? Воно ж безсловесне, говорить тільки те, що йому скажуть зверху.
Відповісти
ага. цікаво, не хоче директор збиткового підприємства сказати, звідки у нього кошти на нове авто? За півроку роботи поміняв старе "рахло" на непоганенький варіант.
Відповісти
а чого я маю за своі сплачені податки возити безкоштовно посвідчення. По гривні за проізд можуть заплатити. Треба розібратися з проблемою пільговиків. А іх вже багато розвелося.
Відповісти
Комусь дуже потрібне це підприємство, або хтось робить собі піар!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні