В Білорусі в’язні тікали з колонії на тракторі

3
1
В Білорусі в’язні тікали з колонії на тракторі
Троє ув'язнених у білоруському місті Шклов намагалися втекти з колонії на навантажувачі.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на БЕЛТА.

"Засуджені, які намагалися втекти, мали тривалі терміни позбавлення волі - від 14 до 25 років. Після двох днів підготовки, знайшовши момент після завершення робіт у виробничій зоні, засуджені зламали замок запалювання навантажувача та заволоділи транспортним засобом", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в цей час військовослужбовець внутрішніх військ Валерій Котов ніс службу на спостережній вишці в якості часового. Він побачив, як навантажувач вивернув з-за рогу будинку та їде до загорожі. Коли військовослужбовець зрозумів, що трактор, набираючи швидкість, рухається в бік попереджувального загородження забороненої зони охоронюваного об'єкта та не збирається гальмувати, він підняв караул "В рушницю", дістав штатну зброю і після окрику: "Стій! Стріляти буду!" зробив попереджувальний постріл вгору.

"Після застосування зброї втікачі покинули транспортний засіб і зникли у виробничій зоні. Особистості засуджених, які намагалися втекти, були встановлені в найкоротші терміни. Причини події встановлюються", - резюмує видання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
білоруси, на тракторі, ще б картоплею в охоронця кидалися. справжній білоруский блокбастер
Відповісти
Как и многие наши украинцы искал как отправиться в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу сайтов, пересмотрел много фильмов на Youtube, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом работы в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/otdyh/prazdniki/yakogo-chisla-paska-2019-roku-v-polshhi.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/narodni-prikmeti-na-novij-rik-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-lyutij-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/koli-bude-blagovishhennya-presvyato%d1%97-bogorodici-v-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/planuvannya-roboti-silsko%d1%97-biblioteki-na-2019-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/tochnij-goroskop-ribi-na-2017-rik-dlya-cholovika-ta-zhinki.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні